31 Μαρ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 31 Μαρ 2018 - 9:05 π.μ.

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 31/3

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στο δικό σου άξονα, σου εφιστά την προσοχή σε επικοινωνιακά ζητήματα.  Ακόμα ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου καθώς ενδέχεται να σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Μην ψάχνεσαι για καβγά και προτίμησε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου  σε κάτι από το οποίο μπορείς να βγεις ωφελημένος/η! Δοκίμασε να ξεκαθαρίσεις  -στο μυαλό σου αρχικά- κάποιο ζήτημα του παρελθόντος σχετικά με μία σχέση σου το οποίο σε ταλαιπωρεί ακόμα καθώς αυτό είναι και η αιτία της διάθεσης σου.
Σήμερα μπορεί να νιώσεις πως το ταίρι σου κάνει πόλεμο νεύρων όμως η μέρα θα είναι έκρυθμη γενικότερα για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλό προφίλ. Αν είσαι ελεύθερος/η ξεκαθάρισε το τοπίο στα αισθηματικά σου ζητήματα προκειμένου να μπορέσει να ξεκινήσει κάτι νέο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού – Ζυγού, σου εφιστά την προσοχή στις αντοχές σου καθώς η αλήθεια είναι πως έχεις κουράσει τον οργανισμό σου τις τελευταίες ημέρες. Προσπάθησε να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να φροντίσεις για την υγεία και την ευεξία σου προκειμένου να μπορέσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Κάνε ένα μικρό ή μεγάλο δώρο στον εαυτό σου  καθώς είναι ο πρώτος που θα πρέπει να φροντίσεις. Άφησε τα παράπονα στην άκρη καθώς η μέρα είναι ήδη αρκετά φορτισμένη και θα σε κάνει να τα βλέπεις όλα με υπερβάλλοντα ζήλο!
Προτίμησε να χαλαρώσεις παρέα με το ταίρι σου και να μην κάνετε απολύτως τίποτα σήμερα προκειμένου να καταφέρετε να ξεκουραστείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα χρειαστείς αντοχές -συναισθηματικές και φυσικές- προκειμένου να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα στον αισθηματικό σου τομέα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού – Ζυγού θα ξυπνήσει παρελθοντικά ζητήματα που σχετίζονται με αισθηματικές ιστορίες και έρωτες που άφησαν εποχή! Κάποιος φίλος σου είναι πιθανό να σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις ένα φλας μπακ και να θυμηθείς κάποιον άνθρωπο που έχεις περάσει μαζί του πολλά! Όλα θα φαίνονται πιο έντονα υπό το πρίσμα της Πανσελήνου για αυτό προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην κάνεις κάποια κίνηση που αργότερα θα μετανιώσεις. Σήμερα θα έχεις την τάση να μην είσαι αντικειμενικός/η και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις καθώς θα γίνει αιτία για να αδικήσεις κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.
Το μυαλό σου θα τρέχει σε γεγονότα του παρελθόντος και είναι πιθανό και κάποιος άνθρωπος από εκεί να κάνει την εμφάνιση του με αποτέλεσμα να σε βάλει σε σκέψεις. Αν έχεις βρει το ταίρι σου καλό θα ήταν να είσαι διπλά προσεκτικός/η ώστε να μη θέσεις σε κίνδυνο τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  σήμερα έχεις περισσότερες πιθανότητες να κλείσεις ένα παλιό θέμα παρά να ανοίξεις ένα νέο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται  σήμερα στον άξονα  Κριού- Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να προκύψουν αντιπαραθέσεις στο σπίτι με αφορμή ένα γεγονός. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/Η καθώς η συνεννόηση θα γίνεται  μετά εμπόδιων σήμερα και αυτό το κλίμα θα δημιουργήσει προβλήματα και στις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες. Η παρόρμηση σου θα είναι έντονη και μπορεί να σε παρασύρει και να πεις πολλά πράγματα που δεν πρέπει και τα οποία μόλις ηρεμήσεις θα μετανιώσεις. Πάρε βαθιές ανάσες και  μέτρησε μέχρι το δέκα προκειμένου να μη μιλήσεις χωρίς να το σκεφτείς!
Η σχέση με τον/τη σύντροφό σου θα είναι τεταμένη σήμερα καθώς μπορεί να ειπωθούν λόγια και από τις δύο πλευρές που θα δυναμιτίσουν το κλίμα για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις μία ήπια στάση. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα καθώς μυρίζει μπαρούτι!
ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί να δώσεις προσοχή στις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Είναι πιθανό να συμβούν παρεξηγήσεις εξαιτίας παρανοήσεων και να δημιουργηθεί ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε σένα και σε κάποιο συγγενικό -και όχι μόνο- πρόσωπο.  Προσπάθησε να λύσεις τις διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν και τις παρεξηγήσεις που έχουν  δημιουργηθεί χωρίς να τσακωθείς καθώς δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν μεγαλύτερες. Η ατμόσφαιρα θα είναι φορτισμένη λόγω της Πανσελήνου για αυτό να θυμάσαι πως μπορεί να γίνεις υπερβολικός/η και στον τρόπο σκέψης σου αλλά και στον τρόπο που θα αντιδράσεις.
Προσπάθησε να διαφυλάξεις τη σχέση με τον/τη σύντροφο σου από τρίτα πρόσωπα καθώς μπορεί να σας δημιουργήσουν ακόμα και άθελά τους προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος πρόσεξε τη συμπεριφορά σου καθώς μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σταματήσει πριν καν ξεκινήσει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού- Ζυγού σου στρέφει την προσοχή σε οικονομικά ζητήματα. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες αλλά και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Είναι πιθανό να προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο για αυτό καλό θα ήταν να μην κάνεις σπατάλες σε περιττές αγορές σήμερα προκειμένου να είσαι “ετοιμοπόλεμος/η”!  Πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να συνδέσεις τις αγορές με την αύξηση της καλής σου διάθεσης και τελικά να βγεις εκτός προϋπολογισμού!
Η αυτοπεποίθησή σου χρειάζεται μία τονωτική ένεση σήμερα και ο κατάλληλος για αυτό θα είναι ο/η σύντροφός σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην πιέζεις καταστάσεις σχετικά με μία νέα η πρόσφατη γνωριμία καθώς το πιο πιθανό είναι να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στο δικό σου άξονα του Κριού – Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες. Αυτές με τη σειρά τους  μπορεί να γίνουν αφορμή για εντάσεις και στο σπίτι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα γενικότερο μπέρδεμα. Από τον τρόπο που θα έχεις και από την προσέγγισή σου στα πράγματα θα εξαρτηθεί αν οι διαφωνίες και οι εντάσεις θα απομακρυνθούν ή θα γίνουν ακόμα πιο έντονες. Προσπάθησε να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος και να μην τα κρατάς σαν “κρυμμένο χαρτί ” για να μπορείς να τα φέρνεις στο προσκήνιο όταν το χρειάζεσαι. Πρόσεξε τις υπερβολές καθώς η διάθεσή σου θα έχει τέτοια τάση σήμερα και τότε όλα θα πάνε καλά!
Ο/η σύντροφός σου θα χρειαστεί να κάνει ασκήσεις ηρεμίας καθώς η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι δύσκολος/η παίκτης/κτρια. Αν είσαι Ελεύθερος/η η διάθεσή σου δεν θα είναι και στα καλύτερά της για αυτό απόφυγε να ασχοληθείς με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν πραγματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Κριού – Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας και να μην τα διαιωνίζεις! Είναι πιθανό να είναι αυτά που σου προκαλούν ανησυχία και δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις για αυτό μία καλή ιδέα είναι να προσπαθήσεις να τα λύσεις ώστε να τα κλείσεις σήμερα κιόλας. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι δύσκολη -ας μην ξεχνάμε πως  η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα δίπλα στον ανάδρομο Ερμή-  για αυτό θα χρειαστείς αντοχή και υπομονή προκειμένου να τα καταφέρεις! Αξίζει τον κόπο καθώς είναι μία καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί.
Σήμερα θα ψάχνεις αφορμή να τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου και θα του προσάψεις διαφορά όμως να θυμάσαι πως η διάθεσή σου θα  έχει μία τάση για υπερβολές! Αν είσαι ελεύθερος η, η επικοινωνιακή σου διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση ενός αισθηματικού ζητήματος.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού- Ζυγού σου εφιστά την προσοχή σε  ζητήματα με φίλους καθώς μπορεί να προκύψουν κάποια. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τη μίξη φιλικών και αισθηματικών ζητημάτων καθώς μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις σε κάποιον να τους δύο τομείς. Προσοχή δείξε και στα οικονομικά σου ζητήματα καθώς ενδέχεται να προκύψει κάτι το οποίο δεν έχεις υπολογίσει και να σε πιάσει απροετοίμαστο/η. Μην πέσεις στην παγίδα να κάνεις περιττές αγορές αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτός του οικονομικού σου πλάνο και μετά να εκνευριστείς!
Κάποιο οικονομικό ζήτημα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις τέτοιου είδους συζητήσεις εάν δεν συντρέχει λόγος. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος με τον οποίο έχεις αφήσει ημιτελή μία αισθηματική ιστορία μπορεί να κάνει ξανά την εμφάνισή του μέσω ενός  φιλικούς σου προσώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού- Ζυγού εγείρει επαγγελματικά ζητήματα αλλά και θέματα συνεννόησης που μπορεί να υπάρχουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Οτιδήποτε κρυβόταν κάτω από το χαλί το τελευταίο διάστημα θα κάνει την εμφάνισή του με αποτέλεσμα να βρεθείς σε έναν κυκεώνα  παρανοήσεων και πληροφοριών. Αν θέλεις να βγεις αλώβητος/η από αυτό φρόντισε να μην πάρεις μέρος σε οτιδήποτε δεν σε αφορά άμεσα και αν χρειαστεί να παρέμβεις κάπου πρόσεξε πολύ καλά τι θα πεις. Η ημέρα ευνοεί τις συναισθηματικές υπερβολές  αλλά καλό θα ήταν να τις αφήσεις μακριά από επαγγελματικά ζητήματα.
Η συνεννόηση θα είναι δύσκολη με τον/τη σύντροφό σου σήμερα για αυτό μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από την ημέρα και μην ψάξεις να βρεις λύση σε ζητήματα που σας απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην πάρεις αποφάσεις σχετικά με μία νέα γνωριμία καθώς η μέρα  δεν είναι κατάλληλη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου κυριολεκτικά και μεταφορικά! Προσπάθησε να βρεθεί σε ένα μέρος όπου ξέρεις πώς μπορεί να αδειάσει το μυαλό σου από σκέψεις καθώς είναι αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα. Είναι πιθανόν να έχεις νέα από το περιβάλλον σου ή από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο όμως θα χρειαστεί να βεβαιωθείς αν είναι αληθινά καθώς οι παρανοήσεις θα έχουν την τιμητική τους! Μην αφήσεις να δημιουργηθούν ζητήματα από τέτοιου είδους παρεξηγήσεις και προσπάθησε να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις και εσύ.
Σήμερα θα βρεις στο ταίρι σου το “εξιλαστήριο θύμα” που ψάχνεις καθώς χρειάζεται κάπου να τα πεις, όμως εκτός από τους καυγάδες υπάρχουν και άλλοι τρόποι χαλάρωσης όπως μία βόλτα στη φύση! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το περιβάλλον σου και μπορεί να τη γνωρίζεις ήδη!
ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού – Ζυγού θα  σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις την απαραίτητη ενδοσκόπηση προκειμένου να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις, ποιους θα αφήσεις πίσω και ποιοι αξίζει να μείνουν στη ζωή σου. Η αλήθεια είναι πως δεν θα είσαι αντικειμενικός/η σήμερα και πιθανόν να μην μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις τι είναι το καλύτερο για σένα! Για αυτό το λόγο πάρε αποφάσεις μόνο για θέματα που ξέρεις από καιρό τι πρέπει να κάνεις καθώς σήμερα ενδέχεται να λειτουργήσεις με υπερβολή. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ένα οικονομικό ζήτημα καθώς μπορεί να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπό όψιν σου.
Η επικοινωνία με το ταίρι σου δεν θα είναι εύκολη υπόθεση σήμερα και ο μόνος τρόπος να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις είναι να ακούς περισσότερο και να μιλάς λιγότερο προκειμένου να μην εντείνεις τα ζητήματα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ασάφειες για αυτό μη βιαστείς να δράσεις!

πηγή: e-zwdia.gr
loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 31/3 Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top