• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  9 Φεβ 2018
  - Δημοσιεύτηκε, 9 Φεβ 2018 - 9:38 μ.μ.

  Windows: Επείγουσα ενημέρωση ασφαλείας

  Σε δεύτερη ενημέρωση ασφαλείας προβαίνει η Microsoft στα Windows, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με το fix του Spectre από την Intel.Πρόσφατα η Intel εξέδωσε ενημέρωση ασφαλείας για το firmware της, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του Spectre. Όμως, επειδή απ’ότι φαίνεται βιάστηκε, υπήρξαν κάποιες «παρενέργειες». Έτσι, η Intel ανακοίνωσε ότι το Spectre fix ήταν ελαττωματικό, με αποτέλεσμα μερικά συστήματα να κάνουν αυθόρμητα επανεκκίνηση ή ακόμη και να υποστούν απώλεια ή αλλοίωση δεδομένων. Εν συνεχεία, απηύθυνε παράκληση στους κατασκευαστές υπολογιστών και στους καταναλωτές να μην προβούν σε αναβάθμιση του firmware, μέχρι να είναι διαθέσιμες ενημερώσεις που έχουν δοκιμαστεί πλήρως.

  Για τον λόγο αυτό, η Microsoft αποφάσισε να εκδώσει μια νέα ενημέρωση ασφαλείας για τα Windows 7, Windows 8.1 και Windows 10, προκειμένου να απενεργοποιήσει την προστασία εναντίον της παραλλαγής 2 του Spectre
  . Σύμφωνα με την εταιρεία, η ενημέρωση αυτή εμποδίζει την επανεκκίνηση. Αυτή τη στιγμή η ενημέρωση της Microsoft μπορεί να εγκατασταθεί μόνο χειροκίνητα. Η Intel δήλωσε ότι έχει εντοπίσει τα προβλήματα πίσω από τις απροσδόκητες επανεκκινήσεις των συστημάτων με επεξεργαστές Broadwell και Haswell και εργάζεται σε μια κατάλληλη αναβάθμιση που θα εμποδίζει την επανεκκίνηση και τις απώλειες δεδομένων. Επιπλέον, η Intel εργάζεται και για μια λύση για τους Ivy Bridge, Sandy Bridge, Skylake, και Kaby Lake.

  Freegr network blog- News about pc, technology.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Windows: Επείγουσα ενημέρωση ασφαλείας Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top