13 Φεβ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 13 Φεβ 2018 - 9:08 μ.μ.

Αναδίπλωση Μπουτάρη: Απομονώθηκε μία φράση μου

Για περερμηνεία των δηλώσεών του και απομόνωση μίας φράσης από “ένα σύνολο προβληματισμών”, έκανε λόγο σήμερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε χθεσινή του τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο περί αλλαγής του ονόματος του αεροδρομίου Μακεδονίας.
“Λυπάμαι που οι δηλώσεις που έκανα χτες στο δημοτικό συμβούλιο παρερμηνεύτηκαν”, δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης.
Όπως είπε, χθες “απομονώθηκε μια φράση υπό ένα σύνολο προβληματισμών που εξέφρασα και αποδόθηκε παντελώς λανθασμένα. Κι αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς εάν δει ολόκληρη την ομιλία μου”.
“Άλλωστε εκείνη την ώρα ήταν παρόντες κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι και της παράταξης τον κυρίου Καλαφάτη, οι οποίοι δεν αντέδρασαν”, τόνισε και πρόσθεσε:
“Δεν ζήτησα ούτε ζητώ την αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου, ούτε για τίποτε άλλο που φέρει το όνομα Μακεδονία. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Τώρα για το Νίκος Γκάλης ρωτήθηκα και απάντησα για την περίπτωση που τεθεί τέτοιο ζήτημα. Είναι γνωστό ότι είμαι Αρειανός, εξάλλου δεν είναι κακό να τιμούμε τους θρύλους εν ζωή”.
“Αυτό που είπα και δεν παίρνω πίσω είναι ότι στο ζήτημα αυτό έχουμε χάσει προ πολλού, αφού ήδη 140 κράτη έχουν αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα με το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας. Είμαι ο μόνος που έχει το θάρρος να λέει τα πράγματα με το όνομά τούς και όλοι οι εθνολαϊκιστές που σήμερα βγαίνουν και με κατηγορούν είναι αυτοί που ευθύνονται για την ήττα αυτή”, επεσήμανε…
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Αναδίπλωση Μπουτάρη: Απομονώθηκε μία φράση μου Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top