• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  10 Φεβ 2018
  - Δημοσιεύτηκε, 10 Φεβ 2018 - 9:33 π.μ.

  Τιμωρήθηκε με νέα αφαίρεση βαθμών η Βέροια

  Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για την Βέροια καθώς την Παρασκευή (9/2) η μακεδονική ΠΑΕ ενημερώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο ότι της επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για οφειλές της στον Αντόνιο Γκονθάλεθ.
  Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η «Βασίλισσα του Βορρά» έχει προθεσμία μέχρι τις 15 Φβερουαρίου να εξοφλήσει τον Ισπανό αριστερό χαφ προκειμένου να πάρει πίσω τους βαθμούς της.
  Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:
  «Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ.:121/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ Βέροια και στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΤΟΜΑS GONZALEZ ANTONIO, από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.
  Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ (άρθρο 24 παράγραφος 5) στην περίπτωση κατά την οποία η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 15/02/2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE»

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Τιμωρήθηκε με νέα αφαίρεση βαθμών η Βέροια Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top