• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  15 Φεβ 2018
  - Δημοσιεύτηκε, 15 Φεβ 2018 - 4:06 μ.μ.

  Τι αναφέρει η μήνυση του Α.Σαμαρά κατά του Α.Τσίπρα και των δικαστικών λειτουργών

  Δημοσιοποιήθηκε η μηνυτήρια αναφορά του Αντώνη Σαμαρά  που κατέθεσε κατά του Αλέξη Τσίπρα του αναπληρωτή Υπ. Δικαιοσύνης, τριών δικαστικών λειτουργών και δύο προστατευόμενων μαρτύρων για την υπόθεση Novartis. 
  Η μήνυση του κ. Σαμαρά στρέφεται κατά των Αλέξη Τσίπρα, Δημ. Παπαγγελόπουλου, Ελένης Τουλουπάκη (Εισαγγελέως Εγκλημάτων Διαφθοράς), Χρήστου Nτζούρα (Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών), Στυλιανού Μανώλη (Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών), και κατά των δύο από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες υπό την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση» και «Μάξιμος Σαράφης»
  Στην μηνυτήρια αναφορά ο κ. Σαμαράς:
  -Ζητεί δικαστική προστασία απέναντι σε μια πρωτοφανή χυδαία πολιτικό-δικαστική σκευωρία που εξυφάνθη και εκτελέστηκε σε βάρος του από τη μηνυόμενη συμμορία.
  -Υπογραμμίζει ότι «όλη η εναντίον μου μεθόδευση, που εκθέτω κατωτέρω αναλυτικά, στηρίχθηκε στην επιδίωξη μιας ετερόκλητης ομάδας προσώπων να εκτελέσει μεθοδικά το μεγαλύτερο θεσμικό σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους, στοχεύοντας αδίστακτα όχι στην διακυβέρνηση της Χώρας, που τους εμπιστεύθηκε ο ελληνικός λαός, αλλά στην κατάληψη και ανεξέλεγκτη νομή της «εξουσίας», που είναι ο μύχιος πόθος τους!
  – Καταγγέλλει ότι «κυβερνητικά στελέχη, χωρίς να εισφέρουν κανένα απολύτως στοιχείο, συστηματικά επαναλάμβαναν με δημόσιες δηλώσεις τους, το τελευταίο έτος, ακόμα και από του βήματος της Βουλής, ότι στην περίπτωση της Ελλάδας έχει εντοπιστεί «εμπλοκή πολιτικών προσώπων». Ο σχεδιασμός ήταν από την αρχή προφανής:
  Επίσης αναφέρεται στην στην περίπτωση Κουρουμπλή τονίζοντας: «Το πιο αδιανόητο, μάλιστα, είναι ότι ένας εκ των δημοσίως καταγγελλόντων και τιμητών ήταν ο Π. Κουρουμπλής, ο οποίος την περίοδο της υπουργίας του συναντάτο με τον Αντιπρόεδρο της NOVARTIS όχι στο υπουργικό του γραφείο, αλλά σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών! Πλείστοι άλλοι, με προεξάρχοντα τον Πρωθυπουργό Τσίπρα και τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Π. Πολάκη, σε κάθε δύσκολη για την Κυβέρνηση στιγμή, επαναλάμβαναν με νόημα: «περιμένετε και σε λίγο θα σκάσει η υπόθεση NOVARTIS!»
  Ο κ. Σαμαράς μιλά επίσης για μακιαβελικής έμπνευσης σχεδιασμό αποτυπώνεται ανάγλυφα σε πρωτοσέλιδο αναλύεει διεξοδικά τις αντιφάσεις της προστατευθόμενης μάρτυρας «Κέλεση» υτην οποία χαρακτηρίζει «μάρτυρα του στέμματος», και σχολιάζει επίσης την κατάθεση με το «εμπνευσμένο ψευδώνυμο “Μάξιμος Σαράφης”.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Τι αναφέρει η μήνυση του Α.Σαμαρά κατά του Α.Τσίπρα και των δικαστικών λειτουργών Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top