19 Φεβ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 19 Φεβ 2018 - 10:18 π.μ.

Κύπρος: Ανακοίνωση Υπ. Εσωτερικών για πλημμύρες- €16,5εκ. για έργα


Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών για τις πλημμύρες της Παρασκευής (16/02) στη Λεμεσό Διαβάστε αυτούσια την ανακοίβωση:

Σε σχέση με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν σήμερα το πρωί την πόλη της Λεμεσού το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει ότι υπήρξε άμεση ανταπόκριση της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού, της Πολιτικής Άμυνας, και σε πλήρη συνεργασία με την Πυροσβεστική και τις Υπηρεσίες του Δήμου Λεμεσού.

Έχουν ανταποκριθεί σε πέραν των 200 κλήσεων πολιτών για παροχή βοήθειας όπως άντληση νερών από υπόγεια ή άλλους χώρους, απόφραξης οχετών, καθώς και κάθε άλλη βοήθειας στους πληγέντες.

Πρόσθετα, κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Κ. Πετρίδη, συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού έχουν αρχίσει καταγραφή των ζημιών σε καταστήματα και άλλα υποστατικά, με σκοπό τον υπολογισμό της έκτασης των ζημιών, καθώς επίσης για τον περαιτέρω χειρισμό του όλου προβλήματος. Το κράτος θα είναι αρωγός προς τους πληγέντες όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόσφατα ποσό ύψους €16,5εκ. για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων παγκύπρια.
Πηγή Tromaktiko
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Κύπρος: Ανακοίνωση Υπ. Εσωτερικών για πλημμύρες- €16,5εκ. για έργα Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top