• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  3 Ιαν 2018
  - Δημοσιεύτηκε, 3 Ιαν 2018 - 7:25 μ.μ.

  Ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο...ελληνικός

  Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει μιλήσει πολλάκις, για τη δημιουργία ενός συγκεκριμένου γκρουπ ποδοσφαιριστών, το οποίο θα κληθεί να σηκώσει το βάρος ως το τέλος της φετινής σεζόν. Σ’ αυτό το γκρουπ, λοιπόν, η παρουσία των Ελλήνων θα είναι αυξημένη, μετά και τις αναμενόμενες αποχωρήσεις κάποιων ξένων παικτών. Κάτι, που αυτομάτως θα προδώσει μεγαλύτερο πάθος στην ομάδα. Οι γηγενείς παίκτες μπορούν ν’ αποκομίσουν ίδιον όφελος, μέσα από την παρουσία τους στον Παναθηναϊκό.

  Ακόμα και υπό τις υπάρχουσες, δυσμενείς για το σύλλογο συνθήκες. Παίκτες όπως οι Οικονόμου, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Τζανδάρης, Δώνης κι αρκετοί ακόμα, μπορούν ν’ ανεβάσουν τις ποδοσφαιρικές τους μετοχές, μέσα από την παρουσία τους στο «τριφύλλι». Συνάμα, ο Ουζουνίδης έχει μάθει να δουλεύει μ’ έναν σταθερό κορμό. Γι’ αυτό, προσεχώς, θα επιχειρήσει να βρει μία σταθερά 7-8 ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων οι περισσότεροι θα είναι Έλληνες, ούτως ώστε να βρει η ομάδα τα πατήματά της..

  Τουλάχιστον αγωνιστικά. Βέβαια, η βαθμολογία πιέζει τον Παναθηναϊκό γι’ αυτό τ’ αποτελέσματα, είναι σημαντικό να έρθουν άμεσα. Και για να ανακτηθεί, εκτός των άλλων, η απαιτούμενη ψυχολογία. Στα «πλην», υπολογίζεται η έλλειψη ποιότητας/εμπειρίας και το μικρότερο βάθος του εναπομείναντος ρόστερ.
  athlitikotetradio

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο...ελληνικός Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top