• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  12 Ιαν 2018
  - Δημοσιεύτηκε, 12 Ιαν 2018 - 10:48 μ.μ.

  Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το γήπεδο της ΑΕΚ

  Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ σήμανε με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την κατασκευάστρια εταιρεία. Στη «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» έλαβαν προσφορές από πέντε εταιρείες και στις δύο επόμενες εβδομάδες θα τις εξετάσουν (έχοντας παράλληλα κάποιες επαφές με τις ενδιαφερόμενες πλευρές), ώστε μέχρι το τέλος του μήνα να έχουν κατασταλάξει στην επιλογή τους. Ωστόσο, για να κινηθεί η διαδικασία απαιτείται χρήμα και μάλιστα πολύ.

  Γι’ αυτό, πιθανότατα κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, θα ανακοινωθεί και επίσημα η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», σε ποσό που θα φτάνει τα 21 εκατ. ευρώ, ώστε να υπάρχει και ο σχετικός συμβολισμός. Σε αυτήν την αύξηση θα φανεί πως θα πορευθεί η ΑΕΚ στη συνέχεια. Όπως έχει δημοσιοποιηθεί, πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να συμμετάσχει τελικά με 15 εκατ. ευρώ. Ποσό μεγαλύτερο από τα 11 εκατ. ευρώ που είχε πει δημόσια κατά την παρουσίαση του γηπέδου.

  Επίσης, ο Μελισσανίδης έχει ενημέρωση από τους Πέτρο Παππά και Πόλυ Χατζηϊωάννου, πως θα συμμετάσχουν αμφότεροι με ποσό 2 εκατ. ευρώ. Για τα εναπομείναντα 2 εκατ. ευρώ, υπάρχουν συζητήσεις και φαίνεται πως θα καλυφθούν και αυτά άμεσα. Βέβαια, για την ΑΕΚ είναι κομβικής σημασίας η ονοματοδοσία του γηπέδου. Πρόκειται για θέμα που βρίσκεται σε ανοιχτή διαπραγμάτευση, υπάρχουν προσωπικές επαφές του Μελισσανίδη και φαίνεται πως μέσω αυτής της διαδικασίας, υπολογίζεται πως θα καλυφθεί σημαντικό ποσό για τη συμπλήρωση των 65 εκατ. ευρώ που έχει προϋπολογιστεί το πρότζεκτ.

  Πηγή: enwsi.gr

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το γήπεδο της ΑΕΚ Rating: 5 Reviewed By: istioforos news

  Scroll to Top