• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  1 Ιαν 2018
  - Δημοσιεύτηκε, 1 Ιαν 2018 - 7:30 μ.μ.

  Δεν «μαζεύεται» ο Κιμ: «Το κουμπί για τα πυρηνικά είναι πάντα επάνω στο γραφείο μου»!

  Νέες απειλές εναντίον των ΗΠΑ εκτόξευσε ο  Κιμ Γιονγκ Ουν σε τηλεοπτικό, πρωτοχρονιάτικο μήνυμά που μεταδόθηκε από την κρατική  τηλεόραση της χώρας.
  Ο κομμουνιστής ηγέτης του βορειοκορεατικού καθεστώτος προειδοποίησε ότι οι ΗΠΑ δεν θα μπορέσουν ποτέ να αρχίσουν πόλεμο εναντίον της χώρας του «τώρα που μπορούμε να πλήξουμε όλη την αμερικανική επικράτεια με τα πυρηνικά όπλα μας».
  Και πρόσθεσε ότι το «κουμπί» για την εκτόξευση των βορειοκορεάτικων πυρηνικών όπλων βρίσκεται πάντοτε «πάνω στο γραφείο του».
  «Ολόκληρες οι ΗΠΑ είναι εντός της εμβέλειας των πυρηνικών όπλων μας, κι ένα κουμπί βρίσκεται πάντα πάνω στο γραφείο μου. Αυτό είναι η πραγματικότητα, δεν είναι απειλή», είπε κατά τη διάρκεια του «εορταστικού» μηνύματός του.

  Ο Κιμ πρόσθεσε ότι η χώρα του δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, παρά μόνο εάν δεχθεί επίθεση: «Αυτά τα όπλα θα χρησιμοποιηθούν μόνο εάν απειληθεί η ασφάλειά μας», σημείωσε.
  Έβαλε και «στόχους» για το 2018
  Επισήμανε ακόμα ότι η Πιονγκγιάνγκ θα δώσει τώρα έμφαση στην μαζική παραγωγή και την επιχειρησιακή ανάπτυξη βαλλιστικών πυραύλων και πυρηνικών κεφαλών.
  «Φέτος πρέπει να επικεντρωθούμε στη μαζική παραγωγή πυρηνικών κεφαλών και βαλλιστικών πυραύλων και να επιταχύνουμε την επιχειρησιακή ανάπτυξή τους», είπε.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Δεν «μαζεύεται» ο Κιμ: «Το κουμπί για τα πυρηνικά είναι πάντα επάνω στο γραφείο μου»! Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top