• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  11 Ιαν 2018
  - Δημοσιεύτηκε, 11 Ιαν 2018 - 7:45 π.μ.

  Τι συμβαίνει στο σώμα μετά από δύο εβδομάδες αποχής από το αλκοόλ

  Σύμφωνα με τους ειδικούς, καταρχήν μειώνεται η αρτηριακή πίεση.
  Η μειωμένη πρόσληψη κενών θερμίδων, δηλαδή θερμίδων χωρίς θρεπτικά συστατικά, αρχίζει επίσης να έχει αποτελέσματα και είναι πιθανό να διαπιστώσετε μικρή διαφορά στο βάρος σας.
  Η όρασή σας μπορεί επίσης να αρχίσει να βελτιώνεται, καθώς η χαμηλότερη αρτηριακή πίεση συμβάλλει στην αντιμετώπιση της υπερτασικής αμφιβληστροειδοπάθειας, μιας κατάστασης που προκαλεί βλάβη στα αιμοφόρα αγγεία του αμφιβληστροειδούς.
  Η μείωση των συμπτωμάτων της υπερτασικής αμφιβληστροειδοπάθειας θα βελτιώσει τελικά την ικανότητα του ματιού να εστιάζει τις εικόνες.
  Η αποχή από το αλκοόλ επιτρέπει στο σώμα να βάλει φρένο σε μια σειρά από βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που έχει η συστηματική κατανάλωσή του.
  Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά από μόλις 24 ώρες χωρίς αλκοόλ, τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα θα ομαλοποιηθούν και η θολή όραση που προκαλείται από την πρόσληψη αλκοόλ θα εξαφανιστεί.
  Όσο περισσότερο το αποφεύγετε, θα παρατηρείτε ότι τα μάτια σας γίνονται φωτεινότερα και πιο λευκά, καθώς το σώμα σας εξουδετερώνει τη βλάβη, δηλαδή το κιτρίνισμα του λευκού μέρους του ματιού.

  Επιπλέον, η κυκλοφορία του αίματος θα βελτιωθεί, πράγμα που σημαίνει ότι τα μάτια σας λαμβάνουν οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά για την πρόληψη ασθενειών και βλαβών, όπως το γλαύκωμα και η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.
  Μετά την πάροδο ενός ολόκληρου μήνα χωρίς αλκοόλ, τα ερυθρά αιμοσφαίρια του σώματος θα είναι πολύ πιο υγιή, με αποτέλεσμα καλύτερη ροή αίματος και παροχή οξυγόνου στα όργανά σας.
  Η αποχή από το αλκοόλ θα βοηθήσει το συκώτι σας να λειτουργήσει καλύτερα, καθώς μειώνει τον κίνδυνο φλεγμονής και μακροχρόνιας ηπατικής βλάβης. Το αλκοόλ εμποδίζει τον οργανισμό να κάνει σωστή πέψη των λιπών.
  Ένα άλλο όφελος από την αποχή από το αλκοόλ τέλος, είναι ότι θα κάνετε πιο ποιοτικό ύπνο.
  Πηγή: express.co.uk
  Πηγή

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Τι συμβαίνει στο σώμα μετά από δύο εβδομάδες αποχής από το αλκοόλ Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top