• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  26 Δεκ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 26 Δεκ 2017 - 6:16 μ.μ.

  Μιλάνο: Αφρικανός μετανάστης θέλησε να κατεβάσει τον σταυρό από χριστουγεννιάτικο δέντρο!

  Στη σύλληψη ενός 21χρονου άντρα από τη Γκάμπια προχώρησε η ιταλική αστυνομία, καθώς θέλησε ν’ ανέβει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί την πλατεία Piazza Duca d'Aosta, του Μιλάνου και να κατεβάσει τον σταυρό από την κορυφή του.
  Όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί για την παράξενη συμπεριφορά του, ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα να πει εκτός από «το δέντρο δεν είναι καλό», ενώ δείχνει το σταυρό, αναφέρει ο Il Giornale.

  Η αστυνομία, έπειτα, τον έθεσε υπό κράτηση και, εν ευθέτω χρόνω, τον έφερε στο γραφείο μετανάστευσης για να απελαθεί. Εκεί οι αξιωματικοί ανακάλυψαν ότι ο 21χρονος είχε ήδη λάβει καθεστώς μόνιμου κατοίκου, στο πλαίσιο του καθεστώτος προστασίας προσφύγων, στην επαρχία του Μπρίντιζι.
  Δεδομένου ότι ο άνθρωπος είχε μόνιμη κατοικία στο Μπρίντιζι, οι αξιωματικοί σκόπευαν να τον στείλουν πίσω στην επαρχία. Ωστόσο, ο άνθρωπος άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα και έτσι μεταφέρθηκε σε ιατρικό χώρο, σε νοσοκομείο του Μιλάνου, ως προφύλαξη.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Μιλάνο: Αφρικανός μετανάστης θέλησε να κατεβάσει τον σταυρό από χριστουγεννιάτικο δέντρο! Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews

  Scroll to Top