• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  30 Δεκ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 30 Δεκ 2017 - 4:36 μ.μ.

  Κύπρος: Στην κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου θα τελεστεί και φέτος ο εορτασμός των Θεοφανείων

  Οι πιστοί μπορούν να μεταφερθούν με λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου. Στην κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου θα τελεστεί και φέτος ο εορτασμός των Θεοφανείων. Σε γραπτή ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου αναφέρεται ότι "η Ιερά Μητρόπολη, ο Δήμος Αμμοχώστου και η Ομάδα Πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος η Πόλη μας» διοργανώνουν στις 6 Ιανουαρίου 2018 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τους εορτασμούς των Θεοφανείων στην πόλη της Αμμοχώστου».

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση «θα προηγηθεί η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Εξορινού στην εντός των τειχών πόλη της Αμμοχώστου και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί στην δική μας θάλασσα, στην Γλώσσα, η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και ο καθαγιασμός των υδάτων».  Οι πιστοί μπορούν να μεταφερθούν με λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Κύπρος: Στην κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου θα τελεστεί και φέτος ο εορτασμός των Θεοφανείων Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top