• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  6 Δεκ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 6 Δεκ 2017 - 4:37 μ.μ.

  Τουρκική ιστοσελίδα καλεί τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης σε γενικό ξεσηκωμό υπέρ του Ερντογάν!

  Ιστοσελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πιθανότατα στην Τουρκία, καλεί σε μήνυμά της τους μουσουλμάνους της Θράκης σε «γενικό ξεσηκωμό» υπέρ του Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος θα βρεθεί την Παρασκευή στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα.
  Το ύφος της γραφής και τα υπονοούμενα που αφήνει ο άγνωστος αρθρογράφος στρέφονται ευθέως κατά της Ελλάδας και φυσικά είναι άκρως προκλητικό, σε ότι αφορά την μειονότητα που αποκαλεί τουρκική.
  Διαβάστε το σχετικό κείμενο:
  «Εξαφανίσατε τον Σαδίκ Αχμέτ που έφερνε στην πλατεία μπροστά στο δικαστήριο δέκα χιλιάδες άτομα και τα ενθουσίαζε με την ομιλία του.
  Αυτή την φορά δεν θα είναι όμως μόνο η Κομοτηνή, αλλά Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη,  Σαππες και Μύκη, όλη η Δυτική Θράκη θα βρίσκεται στους δρόμους της Κομοτηνής.

  Η κριτική και η αντιπολίτευση αφήνεται κατά μέρος.
  Η μέρα είναι μέρα του Ερντογάν.
  Η μέρα είναι μέρα της Τουρκίας, είναι η μέρα που όλοι οι φόβοι πάνε στην άκρη, είναι η μέρα που 145.000 άνθρωποι θα κραυγάσουν με κοινό ενθουσιασμό.
  Αυτή είναι η μέρα, όλοι με μια καρδιά, όλοι είμαστε Ερντογάν. Διότι αυτός είναι ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Την Παρασκευή, oι δρόμοι γύρω από το τζαμί Κιρμαχαλλέ να γεμίσουν και να πλημμυρίσουν.
  Την Παρασκευή η Τουρκική Δημοκρατία θα βρίσκεται στην Κομοτηνή για να δείξει όχι την δικαιοσύνη αλλά την δύναμη της αγάπης.
  Λαέ της Δυτικής Θράκης που γέμισες τις πλατείες με τον Σαδίκ  Αχμέτ.
  Το έπραξες και παλιότερα.
  Πάλι  μπορείς να το κάνεις.
  Τώρα πρέπει να ξεσηκωθεί όλη η δυτική Θράκη!
  Η εξουσία που καταδικάζει την δικαιοσύνη, που απαγορεύει την ονομασία ¨Τούρκος¨ και δεν αναγνωρίζει τους μουφτήδες μας, πρέπει τώρα να βρει απέναντι του εκατό χιλιάδες κόσμο».

  Ίσως σας ενδιαφέρουν

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Τουρκική ιστοσελίδα καλεί τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης σε γενικό ξεσηκωμό υπέρ του Ερντογάν! Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top