• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  31 Δεκ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 31 Δεκ 2017 - 12:21 π.μ.

  Τραμπ: Οι ηγέτες του Ιράν φοβούνται τον ιρανικό λαό

  Την προειδοποίησή του προς τις ιρανικές αρχές, επανέλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη χώρα, υποστηρίζοντας ότι «τα καταπιεστικά καθεστώτα ποτέ δεν αντέχουν στον χρόνο».
  «Όλος ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι ο καλός λαός του Ιράν θέλει μια αλλαγή και ότι, εκτός από την τεράστια στρατιωτική ισχύ των ΗΠΑ, αυτό που φοβούνται περισσότερο οι ηγέτες (του Ιράν) είναι ο ιρανικός λαός» έγραψε σε ένα μήνυμά του στο Twitter, επαναλαμβάνοντας ένα απόσπασμα από την ομιλία που είχε εκφωνήσει στις 19 Σεπτεμβρίου στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.
  The entire world understands that the good people of Iran want change, and, other than the vast military power of the United States, that Iran’s people are what their leaders fear the most.... pic.twitter.com/W8rKN9B6RT
  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 30, 2017
  Το μήνυμα αυτό συνοδευόταν από ένα βίντεο της ομιλίας του.
  «Τα καταπιεστικά καθεστώτα ποτέ δεν αντέχουν στον χρόνο και θα έρθει η ημέρα που ο λαός του Ιράν θα πρέπει να επιλέξει. Ο κόσμος παρακολουθεί!» συνέχισε, σε δεύτερο μήνυμά του.
  Oppressive regimes cannot endure forever, and the day will come when the Iranian people will face a choice. The world is watching! pic.twitter.com/kvv1uAqcZ9
  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 30, 2017
  Την Παρασκευή, πάντα στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποίησε την ιρανική κυβέρνηση «να σέβεται τα δικαιώματα του λαού, ιδίως το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου».
  Νωρίτερα, η Τεχεράνη απέρριψε αυτές τις «καιροσκοπικές» δηλώσεις. «Ο ιρανικός λαός δεν αποδίδει καμία αξία στις καιροσκοπικές δηλώσεις των Αμερικανών αξιωματούχων και του Τραμπ», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν, Μπαχράμ Γασεμί.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Τραμπ: Οι ηγέτες του Ιράν φοβούνται τον ιρανικό λαό Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top