• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  31 Δεκ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 31 Δεκ 2017 - 10:08 π.μ.

  Τζανακόπουλος: Η ΝΔ αγνοεί ότι οι δευτεροβάθμιες επιτροπές ασύλου είναι διοικητικά όργανα

  Μέσω Twitter απάντησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στη ΝΔ, έπειτα από την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αίτηση ακύρωσης της απόφασης για πολιτικό άσυλο στον έναν από τους 8 Τούρκους αξιωματικούς.
  «Η ΝΔ προφανώς αγνοεί ότι οι δευτεροβάθμιες επιτροπές ασύλου είναι διοικητικά όργανα και κάνει λόγο για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Τη στιγμή μάλιστα που η αίτηση ακύρωσης παραπέμπει το θέμα ακριβώς στην κρίση της Δικαιοσύνης. Πώς όμως η ΝΔ να τα πάει καλά με τη διάκριση των εξουσιών όταν ο κος Μητσοτάκης μπερδεύει τον Μοντεσκιέ με το Ρουσώ...», έγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον λογαριασμό του.
  Η ΝΔ, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε το Σάββατο: «''Ως κράτος δικαίου η Ελλάδα σέβεται την διάκριση των εξουσιών'' και ''πράττει τα δέοντα για να έχουν δίκαιη δίκη'' οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί δήλωσε προσφάτως ο κ. Αλ. Τσίπρας και μάλιστα παρουσία του Τούρκου Προέδρου κ. Ταγίπ Ερντογάν. Κατόπιν τούτου το ερώτημα που έχουν οι πολίτες και οφείλει να απαντήσει ο πρωθυπουργός είναι αυτονόητο: Για ποιο λόγο η κυβέρνηση υπέβαλε σήμερα αίτηση ακύρωσης κατά της χορήγησης πολιτικού ασύλου που αποφάσισε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Προσφυγών για τον πρώτο από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς;».

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Τζανακόπουλος: Η ΝΔ αγνοεί ότι οι δευτεροβάθμιες επιτροπές ασύλου είναι διοικητικά όργανα Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top