• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  30 Δεκ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 30 Δεκ 2017 - 11:59 π.μ.

  Λ. Παπαδήμος: «Δεν έχω μετανιώσει που έγινα Πρωθυπουργός - Δεν θα άλλαζα την απόφασή μου»

  Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» ο Λουκάς Παπαδήμος μιλά για την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε υπογραμμίζοντας ότι δεν μετάνιωσε που έγινε πρωθυπουργός της χώρας.
  «Σκεφτόμουν εδώ και αρκετό καιρό ότι η διάχυση ψευδών και παραπληροφόρησης συνθέτει μια πολιτική ατμόσφαιρα που όχι μόνο δεν προάγει τον δημοκρατικό διάλογο, αλλά αποτρέπει τη σύγκλιση των απόψεων και τη συνεννόηση που είναι χρήσιμη για την αντιμετώπιση των μεγάλων εθνικών προβλημάτων», ήταν το πρώτο σχόλιό του για την επίθεση που δέχθηκε, με παγιδευμένο δέμα, το οποίο άνοιξε στο αυτοκίνητό του, με συνέπεια να τραυματιστεί.
  «Δεν έχασα τις αισθήσεις μου και πράγματι είχα κάποιες σύντομες σκέψεις για το ενδεχόμενο του απροσδόκητου τέλους της ζωής, για το πόσα πράγματα ίσως δεν πρόλαβα να κάνω ή να πω σε αγαπημένους ανθρώπους, σκέψεις που προφανώς κάνει κάθε άνθρωπος που συνειδητοποιεί το ενδεχόμενο ενός τέλους», συμπλήρωσε.
  Σε ερώτηση για το εάν μετάνιωσε που έγινε πρωθυπουργός, απάντησε: «Όχι, δεν έχω μετανιώσει. Οι αποφάσεις μου για την ανάληψη των ευθυνών για τη διακυβέρνηση της χώρας ουσιαστικά επηρεάστηκαν από τους κινδύνους που η ίδια η χώρα αντιμετώπιζε τότε. Όποιος και αν ήταν ο προσωπικός κίνδυνος, δεν θα άλλαζα την απόφασή μου».

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Λ. Παπαδήμος: «Δεν έχω μετανιώσει που έγινα Πρωθυπουργός - Δεν θα άλλαζα την απόφασή μου» Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top