• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  29 Δεκ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 29 Δεκ 2017 - 7:03 μ.μ.

  Χαλκίδα: Αποχώρησε από το Ποτάμι η δικηγόρος Ευαγγελία Μιμίκου

  Με επιστολή της προς τον Σταύρο Θεοδωράκη, η Ευαγγελία Μιμίκου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα Δείτε τι αναφέρει:

  «Φίλε Σταύρο, αγαπητό ΠΟΤΑΜΙ,

  Μετά και την εκπεφρασμένη βούληση του Επικεφαλής, του Πολιτικού Συμβουλίου και της ΜΕΣΥΑ, να μετέχει το Ποτάμι στις προκλήσεις του νέου φορέα, η αποχώρησή μου από το Ποτάμι καθίσταται πλέον μονόδρομος, καθόσον, έχω ήδη εκφράσει με την αρνητική μου ψήφο στη ΜΕΣΥΑ, τις πολιτικές αντιρρήσεις μου ως προς τη συμμετοχή του κόμματός μας στο Νέο Φορέα. Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του Νέου Φορέα, δυστυχώς, δεν με διέψευσαν.

  Σταύρο, δεν πιστεύω ότι ο Νέος Φορέας είναι το νέο μεταρρυθμιστικό Κίνημα στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Τον χαρακτηρισμό του νέου μεταρρυθμιστικού Κινήματος προσδίδω μόνο στο ΠΟΤΑΜΙ.

  Για το λόγο αυτό αποχωρώ από το ΠΟΤΑΜΙ, καθόλου εύκολη απόφαση, ομολογώ.

  Όμως, θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω εσένα Σταύρο, προσωπικά, καθώς και όλα τα στελέχη του κόμματος, για την ευκαιρία που μου δόθηκε να συμμετέχω ενεργά στα όργανα του Ποταμιού και στις διεργασίες χάραξης των πολιτικών θέσεών μας, οι οποίες αποτελούν παρακαταθήκη για τη χώρα καθώς και για την άψογη συνεργασία μας.

  Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα.

  Είμαι σίγουρη ότι θα συναντηθούμε πολιτικά, σύντομα».
  eviazoom

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Χαλκίδα: Αποχώρησε από το Ποτάμι η δικηγόρος Ευαγγελία Μιμίκου Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top