• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  30 Νοε 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 30 Νοε 2017 - 1:53 μ.μ.

  Νέο σκάνδαλο για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του Τζέφρι Ρας

  Ο ασκός του Αιόλου φαίνεται να έχει ανοίξει στις υποθέσεις σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ, καθώς καθημερινά προστίθενται νέες καταγγελίες κατά διάσημων προσώπων, υπεράνω πάσης υποψίας. 
  Μια νέα καταγγελία για “ακατάλληλη συμπεριφορά” ήρθε πλέον να πλήξει τον Τζέφρι Ρας και αφορά στην περίοδο που έπαιζε στον “Βασιλιά Ληρ” σε παραγωγή θεάτρου του Σίδνεϊ.
  Η εταιρεία παραγωγής υποστήριξε ότι έλαβε μία καταγγελία εις βάρος του. Όμως, ο δικηγόρος του Τζέφρι Ρας υποστήριξε σε δήλωσή του ότι ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός δεν έχει ενημερωθεί για τη φύση της καταγγελίας ούτε από τον καταγγέλλοντα ούτε από την εταιρεία παραγωγής, ενώ δεν έχει πληροφορηθεί το χρόνο υποβολής της καταγγελίας.
  “Στο σημερινό περιβάλλον, η “ακατάλληλη συμπεριφορά” μπορεί να σημαίνει κακοποίηση, εκφοβισμό ή άλλες μορφές επιθετικής συμπεριφοράς”, λέει ο δικηγόρος. Την ίδια ώρα, επισημαίνει ότι “πρέπει να γίνει σαφές από την αρχή ότι ο κ. Ρας αποκρούει κάθε μορφή κακομεταχείρισης οποιουδήποτε προσώπου υπό οποιαδήποτε μορφή”.
  Από την πλευρά του ο ηθοποιός, που ζει στη Μελβούρνη, σημειώνει ότι αμέσως μόλις έμαθε για τις φήμες, επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της εταιρείας παραγωγής, ζητώντας διευκρινίσεις για τις λεπτομέρειες, ωστόσο δεν του έδωσαν οποιαδήποτε λεπτομέρεια.
  Πάντως, σύμφωνα με εκπρόσωπο του θεάτρου, η καταγγέλλουσα ζήτησε να ερευνηθεί το θέμα με εμπιστευτικότητα.

  Πάντως η εταιρεία ανέβασε το Βασιλιά Ληρ την περίοδο Νοεμβρίου 2015 και Ιανουαρίου 2016 και συνεργάστηκε πολλές φορές με τον Τζέφρι Ρας. Τις τελευταίες ημέρες, η παραγωγή απουσιάζει από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Οι δικηγόροι του Ρας υποστηρίζουν ότι αντιλαμβάνονται ότι η καταγγελία έγινε “εδώ και 21 μήνες” και ότι η εταιρεία την εμφάνισε “εδώ και μερικές εβδομάδες”. Επίσης εκφράζουν τη δυσφορία τους για την απόφαση του θεάτρου να εμπλέξει τον ηθοποιό στο σκάνδαλο και να βλάψει άδικα τη φήμη του.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Νέο σκάνδαλο για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του Τζέφρι Ρας Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top