• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  17 Νοε 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 17 Νοε 2017 - 5:56 μ.μ.

  Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο εμπειρογνώμων Δημήτρης Τζανάκης-Θλίψη στο υπουργείο Εξωτερικών

  Ο εμπειρογνώμων Δημήτρης Τζανάκης έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο και το υπουργείο Εξωτερικών όπως και το σύνολο του Κλάδου Εμπειρογνωμόνων εκφράζουν τη θλίψη τους για αυτή την απώλεια.
  «Ο Δημήτρης Τζανάκης υπήρξε εξαίρετο στέλεχος της ελληνικής δημόσιας διοίκησης και του Κλάδου Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου. Διακρίθηκε για το ήθος του, τον επαγγελματισμό του και την αγάπη του για τον ελληνικό πολιτισμό, στην προβολή του οποίου συνέβαλε τα μέγιστα με όραμα και αφοσίωση καθ' όλη την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια του υπουργείου Εξωτερικών», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.
  «Ο πρόωρος θάνατός του αποτελεί πλήγμα για το υπουργείο Εξωτερικών» επισημαίνουν οι συνάδελφοί του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη στάση ζωής του, την πραότητα, τη ευγένεια και το ήθος που τον διέκριναν και τον ανέδειξαν σε πρόσωπο που τίμησε τον Κλάδο των Εμπειρογνωμόνων, αποτελώντας «παράδειγμα για όλους τους συναδέλφους του». 
  Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του υπουργείου, καθώς και όλοι οι συνάδελφοί του, εκφράζουν τα βαθιά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο εμπειρογνώμων Δημήτρης Τζανάκης-Θλίψη στο υπουργείο Εξωτερικών Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top