• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  25 Νοε 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 25 Νοε 2017 - 2:45 μ.μ.

  Ρούπα - Μαζιώτης: Συνεχίζουν την απεργία πείνας, καταγγέλλουν αδιαφορία

  Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης, καταγγέλλουν ότι η ηγεσία των φυλακών Κορυδαλλού δεν ανταποκρίνεται στα αιτήματά τους που αφορούν την επικοινωνία με το παιδί τους και να βγει ο Ν. Μαζιώτης από την απομόνωση.
  Συνεχίζουν, δε, την απεργία πείνας και δηλώνουν ότι θα αρνηθούν τη μεταφορά τους σε νοσοκομείο αν η Εισαγγελία της φυλακής δεν δώσει εντολή να μπορούν από το νοσοκομείο να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το παιδί τους.
  Συγκεκριμένα, στη δήλωσή τους αναφέρουν τα εξής:
  «Στις 13 ημέρες απεργίας πείνας κανείς από την ηγεσία των φυλακών Κορυδαλλού (διευθυντής Γιαννακόπουλος - εισαγγελέας Σαββαΐδης) αλλά ούτε από το υπουργείο «Δικαιοσύνης» δεν επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί μας. Κατόπιν αιτήματος της Πόλας Ρούπα συναντήθηκε η ίδια με τον διευθυντή Γιαννακόπουλο.

  Στο ζήτημα του επισκεπτηρίου με το παιδί μας με το οποίο ζητάμε να κρατάει η συνάντησή μας 3 ώρες τουλάχιστον, αφού οι επισκέψεις του αδυνατούν να γίνονται συχνότερα από 1 φορά τον μήνα, δεν δόθηκε απάντηση. Όσο για το άλλο ζήτημα που αφορά την υπηρεσία, να βγει ο Νίκος Μαζιώτης από την απομόνωση, ο διευθυντής δήλωσε ότι δεν ήταν ενήμερος για το αίτημα!! (sic).
  Προφανώς και η στάση αυτή δηλώνει απόρριψη και των δύο αιτημάτων. Όσο για την απομόνωση του Μαζιώτη είναι σαφές πως δεν θέλουν να βγει από αυτό το καθεστώς. Προφανώς θέλουν να μας φθάσουν στα όριά μας, αν όχι να μας εξοντώσουν.
  Επειδή η απεργία πείνας προχωρά και πλησιάζει η ώρα να πάμε στο νοσοκομείο, κάναμε αναφορά προς την Εισαγγελία της φυλακής πως αν δεν δώσει εντολή να μπορούμε από το νοσοκομείο να επικοινωνούμε τηλεφωνικά με το παιδί μας, θα αρνηθούμε τη μεταφορά μας στο νοσοκομείο.
  Πόλα Ρούπα-Νίκος Μαζιώτης, μέλη του Επαναστατικού Αγώνα»

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ρούπα - Μαζιώτης: Συνεχίζουν την απεργία πείνας, καταγγέλλουν αδιαφορία Rating: 5 Reviewed By: istioforos news

  Scroll to Top