• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  8 Νοε 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 8 Νοε 2017 - 8:02 μ.μ.

  Τον Μ. Χριστοφοράκο θεωρεί υπεύθυνο για την επίθεση εις βάρος της η πρώην γραμματέας του!

  Η πρώην γραμματέας του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Siemens Hellas Αικατερίνη Τσακάλου άφησε ανοιχτό το το ενδεχόμενο πίσω από την επίθεση που είχε δεχθεί έξω από το σπίτι της τον Μάρτιο του 2015 να κρύβεται ο Μιχάλης Χριστοφοράκος.
  H ίδια καταθέτοντας για δεύτερη ημέρα ως μάρτυρας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου εκδικάζεται το σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» της Siemens, απάντησε θετικά στην ερώτηση συνηγόρων για τον θεωρεί ικανό τον Μιχ. Χριστοφοράκο να είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης σε βάρος της.

  Στο δικαστήριο έλαβε χώρα ο εξής διάλογος:
  Ερώτηση: Συνδέετε τον κ. Χριστοφοράκο με τις απειλές σε βάρος σας;
  Μάρτυρας: Δεν τον ευχαρίστησα, δεν έφυγα και εγώ από την εταιρεία όπως μου ζήτησε. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να κάνει ένας δυσαρεστημένος άνθρωπος.
  Ερώτηση: Θα τον είχατε ικανό να είναι ο ηθικός αυτουργός μιας δολοφονικής ενέργειας σε βάρος σας;
  Μάρτυρας: Μάλιστα.
  Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η κ. Τσακάλου τόνισε ακόμη πως η ίδια δεν είχε αντιληφθεί ποτέ ο Μιχ. Χριστοφοράκος να δίνει ο ίδιος χρήματα σε πολιτικά πρόσωπα, σημειώνοντας πως ούτε ποτέ αντιλήφθηκε δωροδοκίες από τον Πρόδρομο Μαυρίδη, που επίσης είναι κατηγορούμενος στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη.
  Επίσης, η κυρία Τσακάλου επισήμανε στο δικαστήριο πως δεν αποτελεί σωστή προσέγγιση η μονομερής δαιμονοποίηση του Μιχ. Χριστοφοράκου, δεδομένου όπως είπε πως ότι έκανε δεν τον έκανε ερήμην της Siemens.
  Τέλος, η μάρτυρας επισήμανε πως η σύμβαση για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ ήταν επωφελής για το ελληνικό δημόσιο.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Τον Μ. Χριστοφοράκο θεωρεί υπεύθυνο για την επίθεση εις βάρος της η πρώην γραμματέας του! Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top