• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  19 Νοε 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 19 Νοε 2017 - 4:34 μ.μ.

  Αναστασιάδης: «Δυστυχώς η Τουρκία επέμενε σε διατήρηση εγγυήσεων και επεμβατικών δικαιωμάτων»

  Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού, η οποία πρέπει να είναι βιώσιμη και λειτουργική και να γίνει αποδεκτή και από τους Ελληνοκυπρίους, έδωσε ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

  Σε ομιλία στο μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι γνωρίζει τα όρια «που μπορεί να οδηγήσουν σε συμβιβασμό, αλλά και αυτό που θέλει ο λαός».

  Στόχος των διαπραγματεύσεων στην Ελβετία, είπε, ήταν μια συμφωνία για σχέδιο λύσης, το οποίο θα διαφυλάττει την αξιοπρέπεια του Κυπριακού Ελληνισμού, θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις της αποδοχής της λύσης και από τους Ελληνοκυπρίους, θα διασφαλίζει τις έγνοιες τους και θα σέβεται τις ανησυχίες των Τουρκοκυπρίων.  Δυστυχώς, ανέφερε ο Νίκος Αναστασιάδης σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, παρά την υποβολή εποικοδομητικών προτάσεων στη διάσκεψη και τις καλές προσπάθειες που καταβλήθηκαν, η Τουρκία επέμενε σε διατήρηση εγγυήσεων και επεμβατικών δικαιωμάτων και εσαεί παραμονή του κατοχικού στρατού.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Αναστασιάδης: «Δυστυχώς η Τουρκία επέμενε σε διατήρηση εγγυήσεων και επεμβατικών δικαιωμάτων» Rating: 5 Reviewed By: istioforos news  Scroll to Top