• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  2 Νοε 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 2 Νοε 2017 - 4:32 μ.μ.

  Έτσι είναι οι φυλακές στον Ελαιώνα που βρίσκεται η Β.Σταμάτη (φωτό)

  Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι οδηγήθηκε η Βίκυ Σταμάτη και  αναμένεται και η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, Αρετή στις φυλακές Ελαιώνα.
  Οι γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα απέκτησαν πρόσφατα ένα νεο κόμματι όπου μπορούν οι έγκλειστες να μένουν με τα παιδιά τους και να καλλιεργούν οπωροκηπευτικά.
  Την Τετάρτη, μετά από μία μαραθώνια διαδικασία τριών ημερών ολοκληρώθηκε η έκδοση της απόφασης για το Akis Gate.
  Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με εντάσεις.«Αφήστε με να είμαι με το παιδί μου έστω και με φύλαξη«, είπε κλαίγοντας στο δικαστήριο, μετά τη λήξη της διαδικασίας, η Βίκυ Σταμάτη. «Είναι προκατειλειμμένοι, αδιαφορούν, περιφρονούν τον κόσμο», φωναξε απο το εδώλιο ο Ακης Τσοχατζόπουλος.
  Το δικαστήριο αποφασισε να αποδεσμευθεί το ακινητο της Βίκυς Σταμάτη στο Χαλάνδρι το οποίο της παραχωρηθηκε με γονική παροχή. Ήταν το ζήτημα που είχε προκαλέσει νωρίτερα την έκρηξη της.
  Το δικαστήριο επιδίκασε αποζημιώση 1.570.000 ευρώ υπέρ του δημοςίου, το οποίο παραστάθηκε με ρητή επιφυλαξη, εκ των οποίων η μεριδα του λέοντος (1 εκατομμύριο) επιδικάστηκε στον Ακη Τσοχατζόπουλο.


  Επίσης δημεύτηκαν τα περιουσιακα στοιχεία 13 κατηγορουμένων.Δεσμεύθηκε η περιουσία του Ακη τσοχατζόπουλου ενώ αποδευσμεύθηκαν  3 ακίνητα της Αρετής Τσοχατζοπούλου, λογαριασμοί με λίγες χιλιάδες ευρώ (15.000) και τιμαλφή (βαφτιστικά σταυρουδάκια).

  Η κόρη του Άκη Τσοχατζοπούλου έχει επιστρέψει ήδη 3 ακίνητα στο δημόσιο απο την αρχή της διαδικασίας. Επίσης αποδεσμεύθηκαν 3 ακίνητα και ενα οικόπεδο της Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου καθώς εξ αρχής είχε επιστρέψει στο δημόσιο 1.263.000 ευρώ.

  Ο Ακης Τσοχατζόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Χαλκίδας.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Έτσι είναι οι φυλακές στον Ελαιώνα που βρίσκεται η Β.Σταμάτη (φωτό) Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top