• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  10 Νοε 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 10 Νοε 2017 - 7:47 μ.μ.

  Κυβέρνηση για Ελληνικό: «Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας το ίδιο πρέπει να κάνει και ο επενδυτής»

  «Η Ελληνική Κυβέρνηση διαβεβαιώνει, ότι θα τηρηθούν από την Ελληνική Πολιτεία όλες οι συμβατικές δεσμεύσεις της ως προς την επένδυση του Ελληνικού» αναφέρει σε ενημερωτικό της σημείωμα η κυβέρνηση και επισημαίνει ότι «αυτονόητη προϋπόθεση είναι η τήρηση από τον επενδυτή των δικών του δεσμεύσεων». 

  Οι κυβερνητικές επισημάνσεις γίνονται μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι «βρίσκεται αντιμέτωπη με αιφνιδιαστική ανατροπή των συμφωνημένων» από τις αποφάσεις του υπουργείου πολιτισμού για τους αρχαιολογικούς χώρους.
  Οι κυβερνητικές πηγές σημειώνουν επίσης: «Ο επενδυτής γνωρίζει απολύτως, ότι βρισκόμαστε στο στάδιο έγκρισης του ΣΟΑ και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.
  Σε αυτό το στάδιο οι επιμέρους υπηρεσίες του κράτους εκφράζουν απόψεις και γνωμοδοτήσεις, οι οποίες θα συνεκτιμηθούν συνολικά στο προς έκδοση προεδρικό διάταγμα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον νόμο 4062/2012.
  Κατά την διαδικασία αυτή απαιτείται η συνεργασία των μερών, ώστε να εξειδικευτούν οι επιμέρους παράμετροι και να οδηγηθούμε σε μία σύννομη χωροθέτηση, η οποία θα τύχει και της έγκρισης του ΣτΕ. 
  Καλούμε, λοιπόν, τον επενδυτή σε καλόπιστη συνεργασία, που όπως έχει αποδειχθεί είναι η μόνη μέθοδος για την επίλυση όλων των προβλημάτων».

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Κυβέρνηση για Ελληνικό: «Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας το ίδιο πρέπει να κάνει και ο επενδυτής» Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top