• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  10 Νοε 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 10 Νοε 2017 - 5:33 μ.μ.

  Λεβέντης: Η άδεια στον Κουφοντίνα προσβάλλει τη μνήμη των δολοφονηθέντων

  Την άποψη ότι «η άδεια στον Δ. Κουφοντίνα προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και προσβάλλει τη μνήμη των δολοφονηθέντων της 17 Νοέμβρη» εκφράζει, με δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
  Ο Β. Λεβέντης υποστηρίζει ότι «ο νόμος για τη χορήγηση αδειών σε κρατουμένους των φυλακών, έχει κύριο σκοπό την επανένταξη τους στην κοινωνία. Προϋπόθεση αυτής της επανένταξης είναι να έχει μετανοήσει ο κρατούμενος για τα εγκλήματα που διέπραξε, ιδιαίτερα όταν τα εγκλήματα αυτά συνίστανται στην αφαίρεση ζωής πολλών ανθρώπων. Έτσι όπως βγήκε με άδεια ο Δ. Κουφοντίνας, χωρίς μεταμέλεια στην ουσία, προκαλείται το κοινό αίσθημα και θίγεται η μνήμη των νεκρών και οι οικογένειες των δολοφονηθέντων».
  Ο Βασίλης Λεβέντης προσθέτει, ότι «επί του προκειμένου μια κυβέρνηση που νομοθετώντας για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, αγνόησε παντελώς την Ορθοδοξία, έδειξε ανεξήγητο ζήλο για την άδεια αμετανόητου δολοφόνου» και ζητά «να γίνει τροποποίηση του νόμου περί αδειών από τις φυλακές, ώστε προϋπόθεση για τη λήψη άδειας να είναι η μεταμέλεια».
  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Λεβέντης: Η άδεια στον Κουφοντίνα προσβάλλει τη μνήμη των δολοφονηθέντων Rating: 5 Reviewed By: istioforos news  Scroll to Top