• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  13 Νοε 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 13 Νοε 2017 - 6:25 μ.μ.

  Δήμος Λεμεσού: Λήψη μέτρων για τοποθέτηση αντικειμένων σε πεζοδρόμια και υποβολή προστίμων

  Ο Δήμος Λεμεσού υπενθυμίζει όλους τους δημότες που προβαίνουν στην τοποθέτηση αντικειμένων επί του δημόσιου πεζοδρομίου ή/και δρόμου, να τα απομακρύνουν άμεσα καθότι παρακωλύεται η απρόσκοπτη διακίνηση πεζών και εμπερικλείονται κίνδυνοι για την ασφάλεια τους.

  Σε αντίθετη περίπτωση ο Δήμος θα προχωρήσει στη λήψη των ενδεικνυόμενων μέτρων συμπεριλαμβανομένης και της απομάκρυνσης των αντικειμένων και χρέωση με τα σχετικά έξοδα.

  Τονίζεται ότι η τοποθέτηση αντικειμένων σε δημόσιους χώρους συνιστά παράβαση του ΄Αρθρου 124(στ)(ιι) και (ιβ) του περί Δήμων Νόμου η οποία τιμωρείται με εξώδικο πρόστιμο €85.-, σε περίπτωση δε παραπομπής της υπόθεσης στο Δικαστήριο, με χρηματική ποινή μέχρι €180.- ή ποινή φυλάκισης για περίοδο που δεν υπερβαίνει τους τρεις μήνες.  Επιπρόσθετα το Δικαστήριο μπορεί να διατάξει την καταβολή πρόσθετης χρηματικής ποινής που δεν υπερβαίνει τα €18.- για κάθε μέρα που συνεχίζεται το αδίκημα.
  Πηγή Tromaktiko

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Δήμος Λεμεσού: Λήψη μέτρων για τοποθέτηση αντικειμένων σε πεζοδρόμια και υποβολή προστίμων Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top