• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  28 Νοε 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 28 Νοε 2017 - 8:30 μ.μ.

  Ο ΙΣΑ συγχαίρει τους ιατρούς του Θριάσιου, για την παροχή υπηρεσιών στους πληγέντες

  Ένα μεγάλο μπράβο στους γιατρούς του Θριάσιου νοσοκομείου, οι οποίοι παρείχαν τις ιατρικές τους υπηρσίες στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής, απευθύνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας.
  Ο ΙΣΑ συγκεκριμένα, δια του Προέδρου του Γ. Πατούλη και μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου μετέβη ανήμερα κιόλας στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές, προσφέροντας και συνδράμοντας υλικά και ηθικά τους κατοίκους και τους φορείς των περιοχών που είχαν πραγματική ανάγκη.

  Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ επισκέφθηκε και το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», δηλώνοντας, ότι «οφείλουμε να συγχαρούμε για την αυταπάρνηση με τη οποία προσέφεραν τις ιατρικές τους υπηρεσίες, καθώς την προηγούμενη ημέρα το Νοσοκομείο εφημέρευε και παρόλα ταύτα όλοι οι ιατροί ήταν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα παρόντες. Σε τέτοιες ξαφνικές κρίσεις που δοκιμάζουν τους συμπολίτες μας, οι γιατροί του Νοσοκομείου «Θριάσιο» με συγκινητική αφοσίωση και αυταπάρνηση τιμούν το λειτούργημα τους και γι’ αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια» αναφέρει.
  Ο ΙΣΑ δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στους γιατρούς και την Διοίκηση του Νοσοκομείου και θα είναι πάντα παρών καθώς όπως σημειώνει και ο Πρόεδρος του ΙΣΑ «αυτό επιτάσσει η συνείδησή μας και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε.»
  Πηγή

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ο ΙΣΑ συγχαίρει τους ιατρούς του Θριάσιου, για την παροχή υπηρεσιών στους πληγέντες Rating: 5 Reviewed By: istioforos news  Scroll to Top