• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  13 Νοε 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 13 Νοε 2017 - 11:15 π.μ.

  Μήπως γι' αυτόν είσαι απλώς ένα φλερτ; 9 σημάδια που το «φωνάζουν»

  Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Γνώρισες κάποιον και νιώθεις ότι με τη σκέψη του ταξιδεύεις στο φεγγάρι. Για εσένα είναι ο ένας και ο μοναδικός, η σκέψη σου κάθε στιγμή της ημέρας. Αυτός όμως νιώθει τα ίδια πράγματα για σένα;
  Αν δεν θες να πληγωθεί η καρδιά σου, καλά θα κάνεις να τσεκάρεις τα παρακάτω σημάδια. Μήπως εσύ τον βλέπεις σαν το άλλο σου μισό και εκείνος σαν φλερτ;
  Διάβασε πως θα το καταλάβεις:
  1) Η λέξη «δέσμευση» δεν είναι στο λεξικό του
  Μήπως νιώθει πανικό κάθε φορά που μιλάς για δέσμευση; Αγαπητή μου, αν κάποιος αποφεύγει να μιλά για δέσμευση ή αποκλειστικότητα, το πιο πιθανό είναι ότι δεν βλέπει μέλλον μακροπρόθεσμα μαζί σου. Προφανώς και το στάδιο της σχέσης σας (άλλο αν είστε μαζί 10 μέρες και άλλο αν είστε 52 βδομάδες) είναι σημαντικός παράγοντας. Το να έχεις προσδοκίες από αυτή τη σχέση είναι ανθρώπινο, οπότε ίσως θα πρέπει να του μιλήσεις ανοιχτά για τα συναισθήματά σου.
  2) Δεν έχεις γνωρίσει ποτέ γονείς ή οικογένεια
  Αν ενδιαφερόταν πραγματικά για εσένα θα έκανε τα πάντα να σε γνωρίσει στον κύκλο του και θα ήταν ενθουσιασμένος με το άτομο που έχει δίπλα του. Το ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να σε κάνει να αναρωτηθείς, αν όντως είσαι «η μία» και για εκείνον.
  3) Απλά σεξ!
  Βεβαίως η φυσική και σωματική έλξη είναι απαραίτητο στοιχείο για μια σχέση, αλλά αν είστε αποκλειστικά στο κρεβάτι, τότε ίσως απλά περνά τον χρόνο του μαζί σου. Αν αυτός ενδιαφέρεται μόνο για τη σωματική σας σύνδεση και όχι πχ. Την κοινωνική ή πνευματική, τότε δεν ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει πραγματικά. Οι προθέσεις του είναι στη σφαίρα του φλερτ, του περιστασιακού και του επιφανειακού. Αν ονειρεύεται το μέλλον μαζί σου θα έπρεπε να δείξει ενδιαφέρον για τις εμπειρίες της ζωής σου και πτυχές της προσωπικότητάς σου.
  4) Δεν πρόκειται για αμφίδρομη επικοινωνία
  Ας πιάσουμε το κομμάτι της επικοινωνίας... Είσαι η μόνη που στέλνει μηνύματα και κάνει κλήσεις; Αυτός δεν σε κυνηγά ποτέ; Δεν επιδιώκει ποτέ να έρθει σε επαφή μαζί σου; Υπάρχει μια ανισορροπία, όπως καταλαβαίνεις. Δοκίμασε, λοιπόν, το εξής: Για μερικές ημέρες μην του στείλεις και δες αν θα το καταλάβει και πως θα αντιδράσει. Ενδεχομένως να καταλάβεις ότι είστε σε διαφορετική φάση, ότι έχετε διαφορετικά «θέλω».
  5) Πλάνα της τελευταίας στιγμής
  Ενώ θες να είσαι αυθόρμητη, δεν σου βγαίνει, γιατί ο ίδιος δεν είναι τέτοιος. Το πιο πιθανό είναι να σε βλέπει σαν φλερτ και να σε καλεί, όποτε σε θυμάται. Τσέκαρε τον τρόπο που θα αντιδράσει, αν του ζητήσεις να πάτε για έναν επίσημο δείπνο.
  6) Δεν είχε μακροχρόνια σχέση στο παρελθόν
  Αν είναι μικρός στην ηλικία, τότε λογικό να υπάρχει έλλειψη εμπειρίας στο κομμάτι «σχέσεις». Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μάλλον δεν επιδιώκει στη ζωή του δεσμεύσεις. Μην το πάρεις προσωπικά, μίλα μαζί του πρώτα. Αν αρνηθεί να μιλήσει γι' αυτό το θέμα, τότε κάτι τρέχει, δεν νομίζεις;
  7) Συναντιέστε την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος
  Κάτσε και σκέψου τις κοινές σας δραστηριότητες. Μήπως συναντιέστε κάθε Τρίτη στις 21:00 στο ίδιο μέρος; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ πάντα η συνάντησή σας περιλαμβάνει αλκοόλ, τότε μάλλον είσαι η γυναίκα που απλά φλερτάρει μαζί της.
  Plus: Το παραπάνω θα μπορούσε επίσης να είναι σημάδι ότι είναι με άλλη και έχει παράλληλη σχέση μαζί σου.
  8) Δεν είστε φίλοι στο facebook
  Αφού είστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, γιατί όχι και σε δημόσιο; Μήπως γιατί δεν θέλει να δεις τις φωτογραφίες του, τα σχόλιά του και γενικότερα το πώς κινείται στα μέσα μαζικής δικτύωσης; Αν τον ενδιέφερες, θα είχε πρόσβαση σε όλες τις πτυχές της ζωής του, ακόμη και στη διαδικτυακή.

  9) Επιφανειακές συζητήσεις
  Για να φτάσει η σχέση στο επόμενο επίπεδο, δεν αρκεί να μιλάτε μόνο για ταινίες και αθλητισμό, αλλά για πιο σοβαρά θέματα. Οι επιφανειακές συζητήσεις δεν δημιουργούν σε καμία περίπτωση βαθιά συναισθηματική σχέση μεταξύ σας.
  Με πληροφορίες από rd.com
  Σ.Σ.
  Πηγή

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Μήπως γι' αυτόν είσαι απλώς ένα φλερτ; 9 σημάδια που το «φωνάζουν» Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top