• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  27 Νοε 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 27 Νοε 2017 - 8:38 π.μ.

  Δραματικό βίντεο: Πυροσβέστες σώζουν γυναίκα που ετοιμάζεται να βουτήξει στο κενό από ύψος 8 μέτρων

  Δευτερόλεπτα πριν την τελική κίνηση οι δύο πυροσβέστες ακούγονται να μιλούν με ηρεμία στη γυναίκα προκειμένου να αποφύγουν κάποια ξαφνική κίνηση που  θα έχει ολέθρια αποτελέσματα

  Τις δραματικές στιγμές πριν και κατά τη διάρκεια της δίασωσης γυναίκας που απειλούσε να αυτοκτονήσει βουτώντας στο κενό έδωσε στη δημοσιότητα η πυροσβεστική υπηρεσία της Σεβίλλης.


  Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από περιοίκους ότι μια γυναίκα βρισκόταν πάνω σε ένα σίδερο πλάτους μόλις 8 εκατοστών πάνω από δρόμο στα νότια της πόλης.

  Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που οι δύο πυροσβέστες πλησιάζουν με προσκεκτικές κινήσεις τη γυναίκα μέχρι που ένας από αυτούς να την αρπάξει.
  Δευτερόλεπτα πριν την τελική κίνηση οι δύο πυροσβέστες ακούγονται να μιλούν με ηρεμία στη γυναίκα προκειμένου να αποφύγουν κάποια ξαφνική κίνηση που  θα έχει ολέθρια αποτελέσματα.

  Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί γιατί η γυναίκα ανέβηκε στο σίδερο αυτό αν και οι πυροσβέστες είπαν ότι ήταν αποπροσανατολισμένη όταν κατάφεραν να τη μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Δραματικό βίντεο: Πυροσβέστες σώζουν γυναίκα που ετοιμάζεται να βουτήξει στο κενό από ύψος 8 μέτρων Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top