• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  27 Νοε 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 27 Νοε 2017 - 7:45 π.μ.

  Στα Μέγαρα ο 3ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2017 (φωτό)

  Στις 2-3 Δεκεμβρίου οι αγωνιζόμενοι μετά από δυόμισι χρόνια επιστρέφουν στην πίστα των Μεγάρων. Η τελευταία φορά που διεξήχθη αγώνας Ταχύτητας στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, ήταν πριν από 2 ½ χρόνια.
  Και τώρα η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) και το Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. ανακοινώνουν την επιστροφή του θεσμού στην πίστα της Αττικής, για τον 3ο φετινό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων, στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017!
  Το τελευταίο τριήμερο Ταχύτητας στα Μέγαρα είχε γίνει σε πασχαλινή και ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, τον Απρίλιο του 2015, με διοργάνωση του Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. Ακολούθησε, τότε, ένας αγώνας Ταχύτητας στην πίστα των Σερρών, πριν οι αγώνες Ταχύτητας αδρανήσουν - ώσπου, το Φθινόπωρο του 2016, το Αθλητικό Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. πήρε την πρωτοβουλία ανάνηψής τους, κάνοντας την αρχή από την Τρίπολη.
  Μετά από αυτό, ενώ ήδη το 2017 έχουν προηγηθεί οι δύο πρώτοι αγώνες του θεσμού, στα Στρατιωτικά Αεροδρόμια του Τατοΐου και της Τρίπολης, η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής και το Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. προχωρούν στο επόμενο βήμα, για την ανοικοδόμηση αυτού του τόσο σημαντικού θεσμού του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού: στην επιστροφή της Ταχύτητας στο φυσικό της χώρο, στην πίστα.
  Η πρώτη μέρα της αγωνιστικής συνάντησης στα Μέγαρα, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, περιλαμβάνει τις ελεύθερες δοκιμές όλων των Κατηγοριών: Ενιαίου Σ.Ο.Α.Α., Sport Ν2, Τουρισμού (Touring), Μεγάλου Τουρισμού (GT), Formula Saloon (Turbo-Ατμοσφαιρικά), Ιστορικών  και Μονοθέσιων. Οι δοκιμές θα αρχίσουν στις 11:00 το πρωί, και θα ακολουθήσουν τα Χρονομετρημένα Δοκιμαστικά. Την επόμενη μέρα, Κυριακή 3/12, μετά το warm-up στις 10:00 το πρωί, ο πρώτος αγώνας θα πάρει εκκίνηση στις 11:00 π.μ.
  Ο αγώνας των Μεγάρων επιφυλάσσει ιδιαίτερο θέαμα, διότι θα αποτελέσει την ιδανική αυλαία τόσο για το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, όσο και για το Ενιαίο Σ.Ο.Α.Α. Τα Skoda Fabia 1.2 θα αγωνιστούν στα Μέγαρα στον 9ο και 10ο φετινό τους αγώνα - και αν κρίνει κανείς από το θέαμα που οι οδηγοί τους προσέφεραν στο Τατόι και στην Τρίπολη, οι δύο αγώνες του θεσμού την Κυριακή αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το Ενιαίο ακολουθεί παράλληλο δρόμο αναγέννησης με την ίδια την Ταχύτητα!


 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Στα Μέγαρα ο 3ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2017 (φωτό) Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top