• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  24 Νοε 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 24 Νοε 2017 - 6:41 μ.μ.

  ΑΕΚ: «Καμπάνα» 15 ημερών σε Χιμένεθ

  Δεν κατάφερε να γλυτώσει τελικά την τιμωρία ο τεχνικός ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, για τη χειρονομία που έκανε προς του οπαδούς του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους ντέρμπι στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
  Ο Ισπανός τεχνικός της «Ένωσης» τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 15 ημερών και πρόστιμο 10.000 ευρώ, σύμφωνα με απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Superleague.
  Ως αποτέλεσμα, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του στους αγώνες πρωταθλήματοςμε Πλατανιά και Λεβαδειακό, όπως και σε αυτό με την Καλλιθέα για το Κύπελλο.
  Η ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής.
  Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, JIMENEZ J. MANUEL (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. JIMENEZ J. MANUEL.

  Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 37482/22-11-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 23ης-11-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 14:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών»: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. JIMENEZ J. MANUEL  α) χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες».

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: ΑΕΚ: «Καμπάνα» 15 ημερών σε Χιμένεθ Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top