• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  2 Οκτ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 2 Οκτ 2017 - 10:15 π.μ.

  Το πρώτο σεντάν της Range Rover

  Η βρετανική φίρμα θα κατασκευάσει το πρώτο πολυτελές σεντάν στην ιστορία της μέχρι τα τέλη του 2019. Ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσιάζει τη δική του πρόταση σχετικά με το μοτίβο του μοντέλου παραγωγής.

  Πριν λίγα 24ωρα σας αποκαλύψαμε τις προθέσεις της JLR (Jaguar-Land Rover) να λανσάρει ένα νέο brand, με την ονομασία Road Rover, πάνω στο οποίο θα «χτιστούν» τα μελλοντικά πολυτελή μοντέλα δρόμου της Range Rover. Όπως είχαμε γράψει, το πρώτο εξ αυτών θα είναι ένα μεγάλο πολυτελές σεντάν που θα επιδιώξει να ανταγωνιστεί την Mercedes S-Class. Σήμερα ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, o Kleber Silva, μας παρουσιάζει τη δική του εκδοχή ως προς τις γραμμές που θα μπορούσε να ακολουθήσει το αυτοκίνητο παραγωγής.


  range-roversedan640
    Όπως μπορούμε να δούμε, στο εμπρόσθιο μέρος οι ομοιότητες είναι αρκετά μεγάλες με το νέο Velar. Παράλληλα, το τελείωμα της οροφής & το πίσω μέρος παραπέμπουν στις νέες Jaguar. Το αποτέλεσμα, στο σύνολο του, είναι αρκετά δυναμικό και μας δείχνει ένα αρκετά ελκυστικό μεγάλο σεντάν. Μένει να δούμε αν οι Βρετανοί θα λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις συγκεκριμένες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες. Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πρώτο μοντέλο της Road Rover

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Το πρώτο σεντάν της Range Rover Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top