• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  12 Οκτ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 12 Οκτ 2017 - 4:46 μ.μ.

  Στρατηγικός σύμβουλος του ESM αναλαμβάνει ο Γερούν Ντάισελμπλουμ

  Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ αναλαμβάνει ''χρέη'' στρατηγικού συμβούλου του ΕSM.
  Στην ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας αναφέρεται ότι θα του παραχωρηθεί γραφείο και υλικοτεχνική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, κατά την οποία θα παραμείνει πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ESM. Σύμφωνα με τις τυποποιημένες συμβάσεις του ESM για εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ θα αμείβεται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
  Ο διευθύνων σύμβουλος του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε σχετικά: «Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ υπήρξε  προσωπικότητα «κλειδί» τόσο στη χάραξη πολιτικής για τη ζώνη του ευρώ όσο και στη δική μας ανάπτυξη ως ο μόνιμος μηχανισμός πρόληψης κρίσεων τα τελευταία πέντε χρόνια. μας παρέχει την εξαιρετική εμπειρία και τις ιδέες του.»
  «Μετά την απομάκρυνσή του από το ολλανδικό υπουργείο Οικονομικών, συμφώνησε να μας παρέχει την εξαιρετική εμπειρία του και τις διαγνωστικές του ικανότητες. Αυτό το συμβόλαιο είναι για περιορισμένο χρόνο, αλλά συμπίπτει με μια σημαντική στιγμή για την περαιτέρω εξέλιξη του ESM», τονίζει ο γενικός διευθυντής του ESM.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Στρατηγικός σύμβουλος του ESM αναλαμβάνει ο Γερούν Ντάισελμπλουμ Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top