• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  12 Οκτ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 12 Οκτ 2017 - 7:25 π.μ.

  Νέες πρωτοβουλίες Μητσοτάκη στον επικοινωνιακό τομέα

  Η πρόσφατη συζήτηση στο Βουλή σχετικά με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, ήταν για την κυρίαρχη κυρία Μυτσοτάκη, «η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση».

  Σύμφωνα με στενό του συνεργάτη που μίλησε στο Νευροστόπιο, αυτό που κατέδειξε το Δευτέρα, είναι ότι το σύνολο της κυβέρνησης, από όλη τη διαδικασία, έπεσε τραυματισμένο γιατί οι απόψεις της είναι αντίθετες με τη μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. «Η κυβερνητική πλειοψηφία βρίσκεται στο αποκορύφωμα και το μόνο που κρατάει είναι η καρέκλα» σημειώνει χαρακτηριστικά τα ίδια.

  Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΝΔ, μετά από τις πρώτες εντυπώσεις από τις αλλαγές στο απλό επικοινωνιακό σωματείο, αναμένεται να προχωρήσει και σε ορισμένες ακόμα ενισχυτικές κινήσεις που σύμφωνα με τα στοιχεία του Νευσκού.gr θα ανακοινωθούν το απόγευμα. Οι πρωτοβουλίες που θα λάβουν την μορφή του οργάνου αποσκοπούν στην παροχή της δυνατότητας δημόσιας παρέμβασης συγκεκριμένης ομάδας ατόμων μέσω του επικοινωνιακού μηχανισμού.

  Είναι πρώτο δείγμα δόθηκε χθες, με την παρέμβαση του συμβούλου Δημοσιονομικής Πολιτικής του κ. Μητσοτάκη, Στέλιου Πέτσα, για την έκθεση του ΔΝΤ και την αρνητική πορεία της χώρας στην αναπτυξιακή πολιτική, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου της ΝΔ. Η «παράδοση – παραλαβή» των παλιών στα νέα στελέχη του τομέα επικοινωνίας, δεν θα γίνει πάντως στα γραφεία της οδού Πειραιώς, αλλά στο γνωστό καφέ- βιβλιοπωλείο, «Free Thinking Zone» επί της Σκουφά, στο κέντρο της Αθήνας.

  Η επιλογή δεν έγινε τυχαία, καθώς το «Free Thinking Zone», είναι ένας πολυχώρος πολιτισμού και δράσεων, που εκτός από τη δυνατότητα αγοράς και ανάγνωσης βιβλίων που προσφέρει, στηρίζει επίσης τον ανοικτό διάλογο, τον ακτιβισμό, την «τέχνη του δρόμου», δίνει στέγη σε νέους συγγραφείς και καλλιτέχνες και φιλοξενεί συζητήσεις. Εκεί την Παρασκευή ο Βασίλης Κικίλιας θα παραδώσει τη σκυτάλη στη Μαρία Σπυράκη και ο Μακάριος Λαζαρίδης στον Κωνσταντίνο Ζούλα, θα παρουσιαστούν τα νέα στελέχη και θα έχουν την ευκαιρία οι δημοσιογράφοι να συζητήσουν μαζί τους.

  Ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι άγνωστος στον πρόεδρο της ΝΔ, καθώς εκεί τον Απρίλιο του 2013, ο 95χρονος τότε Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απάντησε ζωντανά σε νέους bloggers. Ένα χρόνο μετά, o Κυριάκος Μητσοτάκης, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε μια ανάλογη συζήτηση με bloggers για τις μεταρρυθμίσεις που έγιναν και πρέπει να γίνουν. Ως πρόεδρος της ΝΔ, στις 5 Σεπτεμβρίου φέτος, ο κ. Μητσοτάκης είχε μια ακόμη συζήτηση στον ίδιο χώρο με πρωτοετείς φοιτητές για τα ζητήματα της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Νέες πρωτοβουλίες Μητσοτάκη στον επικοινωνιακό τομέα Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top