• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  2 Οκτ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 2 Οκτ 2017 - 5:58 μ.μ.

  Ο Γ.Σταθάκης συναντήθηκε με τους υπεύθυνους της «Ελληνικός Χρυσός»

  H σημερινή συνάντηση της ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος με τους υπεύθυνους της «Ελληνικός Χρυσός» δεν θύμιζε σε τίποτα την ρητορική που επικράτησε στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν η πολυεθνική εταιρεία ανακοίνωσε για την διακοπή των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα, εξαιτίας των προσκομμάτων που έθετε η κυβέρνηση στην υλοποίηση των επενδύσεων της. 
  Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνικός Χρυσός, Εντουάρντο Μούρα και Δημήτρη Δημητριάδη και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, χαιρέτησε την ανακοίνωση της εταιρείας για τη συνέχιση της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα, καθώς και την επίσημη έναρξη της διαδικασίας της διαιτησίας.
    «Πρόθεση και των δύο μερών είναι η Διαιτησία να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό. Το ΥΠΕΝ και η Ελληνικός Χρυσός θα συνεχίσουν τον εποικοδομητικό διάλογο τους» προστίθεται στην ανακοίνωση.

  Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, στη συνάντηση τέθηκε όλο το φάσμα των εκκρεμοτήτων της εταιρείας με το Δημόσιο και υπάρχει αισιοδοξία για πρόοδο των συζητήσεων. Το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της διαιτησίας παραμένει επί του παρόντος το τρίμηνο.


 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ο Γ.Σταθάκης συναντήθηκε με τους υπεύθυνους της «Ελληνικός Χρυσός» Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top