• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  24 Οκτ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 24 Οκτ 2017 - 9:39 μ.μ.

  Τσίπρας από την Ηπειρο: Καμία μεταρρύθμιση δεν πετυχαίνει χωρίς συναίνεση

  «Καμιά μεταρρύθμιση δεν μπορεί να πετύχει αν δεν έχει τη συναίνεση της κοινωνίας», τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας από τη Ηπειρο και το Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης.

  «Εμείς πετύχαμε γιατί ήμασταν οι πρώτοι που επεδίωξαν συναινέσεις και είμαστε οι πρώτοι που πήγαμε σε εκλογές με τη συμφωνία στο τραπέζι», τόνισε.

  Όπως είπε τον Σεπτέμβρη του 2019 θα καλέσουμε τον λαό να συγκρίνει «που ήταν η χώρα όταν παραλάβαμε και που είναι τώρα. Πιο ήταν το σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και πιο είναι τώρα».

  Σφοδρή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε προς την αντιπολίτευση αλλά και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.  Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τον πανικό ορισμένων που βλέπουν ότι η χώρα πετυχαίνει στόχους που αναγνωρίζονται διεθνώς. Που βλέπουν ότι η χώρα δεν είναι το «μαύρο πρόβατο», σημείωσε.
  Υποστήριξε ότι «επειδή ενοχλούνται ορισμένοι έχουν εξαπολύσει προσπάθεια παραπληροφόρησης» και έκανε αναφορά στο φαινόμενο των fake news.

  Πότε διαβάζουμε για κατάρρευση των εσόδων, πότε ότι θα μας μαλώσουν για το πώς θα μοιράσουμε το υπερπλεόνασμα και τη διανομή του, πότε ότι υπάρχει πρόβλημα με την υποδόση των 800 εκατ. ευρώ, πότε ότι η γ’ αξιολόγηση τινάζεται στον αέρα, υπενθύμισε.

  Όπως είπε συνήθως διαψεύδονται μια ημέρα μετά τα πρωτοσέλιδα. «Η χώρα βρίσκεται σε πολύ καλύτερο σημείο από κάθε άλλη φορά».

  Εδώ δεν έχουμε το φαινόμενο των «ψευδών» ειδήσεων αλλά των «απελπισμένων» ειδήσεων, εκτίμησε. «Δεν είναι απλά ψευδείς, αλλά απελπισμένες που δείχνουν ένα σύστημα εξουσίας που προσπαθεί να διατηρήσει την επιρροή του στις πλατιές μάζες».

  Όπως είπε όταν δεν βγαίνει στο οικονομικό πεδίο το σχέδιο «ανακαλύπτονται χολέρες και πανούκλες στα νοσοκομεία».

  Αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα αλλά σε αυτή εμείς γυρνάμε την πλάτη. Κοιτούμε μπροστά και μιλούμε με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, δεν μας ενδιαφέρει αυτή η μιζέρια.

  Εμάς μας ενδιαφέρει να χτίσουμε το πλαίσιο στο οποίο θα συγκροτηθεί η νέα εποχή, το νέο παραγωγικό μοντέλο που θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες του τόπου, συμπλήρωσε.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Τσίπρας από την Ηπειρο: Καμία μεταρρύθμιση δεν πετυχαίνει χωρίς συναίνεση Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top