• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  11 Οκτ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 11 Οκτ 2017 - 8:47 μ.μ.

  Κύπρος: Ελεύθερος ο πατέρας - απαγωγέας της 4χρονης που βρέθηκε στη Νορβηγία

  Ο 48χρονος Torkel Grimsrud, ο οποίος στις 27 Απριλίου είχε απαγάγει τη τετράχρονη κόρη του από τη Κύπρο και την μετέφερε στη Νορβηγία., αφέθηκε ελεύθερος εχθές και δεν οδηγήθηκε καν στη φυλακή!
  H Anette Steen εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Νορβηγίας δήλωσε πως δεν κρίθηκε σκόπιμη η κράτησή του, αλλά η υπόθεση της απαγωγής της 4χρονης Marie Eleni βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση.
  Ο Grimsrud ανακρίθηκε μετά την εμφάνισή του στις νορβηγικές Αρχές και την παράδοση της 4χρονης κόρης του, 6 μήνες μετά την απαγωγή της από τη Λευκωσία. Οι Νορβηγοί ανακριτές είχαν στη διάθεσή τους στοιχεία που διαβίβασε η κυπριακή Αστυνομία, η οποία συνέλαβε 8 άτομα για συμμετοχή στην απαγωγή. Δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα και δεν διέρρευσαν πληροφορίες για το τι είπε ο Grimsrud στην ανάκρισή του.
  Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο 48χρονος πριν παραδοθεί είχε διαπραγματευτεί τους όρους της εμφάνισής του και της επιστροφής του παιδιού στη μητέρα του έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί με επιείκεια.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Κύπρος: Ελεύθερος ο πατέρας - απαγωγέας της 4χρονης που βρέθηκε στη Νορβηγία Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top