• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  25 Οκτ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 25 Οκτ 2017 - 8:15 π.μ.

  Στα μέσα Ιανουαρίου 18 ξεκινάει η νέα πολιτική της Ryanair για τις αποσκευές

  Στις 24 Οκτωβρίου η  Ryanair,  επιβεβαίωσε  ότι θα καθυστερήσει τη νέα πολιτική αποσκευών της μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2018 προκειμένου επιτρέψει στους επιβάτες της να προσαρμοστούν με τις αλλαγές, ειδικότερα κατά τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο.
  Η νέα πολιτική αποσκευών της Ryanair περιλαμβάνει μείωση στις χρεώσεις των παραδοτέων αποσκευών ( από 35€ σε 25€) για να ενθαρρύνει περισσότερους επιβάτες να παραδίδουν την αποσκευή τους για μεταφορά στο χώρο φύλαξης αποσκευών του αεροσκάφους και να μειώσει τον αριθμό των χειραποσκευών.
  Η Ryanair έχει ανακοινώσει τις παρακάτω αλλαγές στην πολιτική αποσκευών σε όλες τις πτήσεις της:
  Από 6 Σεπτεμβρίου 2017:
  •             Η τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή μειώθηκε από 35€ σε 25€
  •             Το όριο αποσκευών αυξήθηκε από 15 κιλά σε 20 κιλά για όλες τις αποσκευές
  Από 15 Ιανουαρίου 2018:
  •             Μόνο οι επιβάτες με προτεραιότητα επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων των Plus, Flexi Plus & Family Plus) θα μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα του αεροσκάφους*
  •             Οι υπόλοιποι επιβάτες (χωρίς προτεραιότητα επιβίβασης) θα μπορούν να μεταφέρουν τη μικρότερη χειραποσκευή τους (τσάντα χειρός) στην καμπίνα του αεροσκάφους, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα πρέπει να παραδίδεται στην πύλη και να τοποθετείται (χωρίς χρέωση) στο χώρο φύλαξης αποσκευών του αεροσκάφους.

  Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:   «Θα καθυστερήσουμε την έναρξη της νέας πολιτικής αποσκευών μέχρι της 15 Ιανουαρίου 2018, για να επιτρέψουμε στους επιβάτες μας να εξοικειωθούν με τις αλλαγές.»
  Η πρώτη φάση της νέας πολιτικής αποσκευών έχει ήδη ξεκινήσει και προσφέρει στους επιβάτες μας μειωμένες χρεώσεις αποσκευών και 33% αύξηση στο όριο μεγέθους αποσκευών. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να υπάρχουν λιγότεροι επιβάτες με 2 χειραποσκευές στις πύλες επιβίβασης, το οποίο προκαλεί καθυστερήσεις πτήσεων.
  Ο Kenny Jacobs  συμπλήρωσε: «Η νέα πολιτική αποσκευών θα είναι σε ισχύ από τις 15 Ιανουαρίου 2018, και ελπίζουμε οι επιβάτες μας να απολαύσουν τα προνόμια της απλοποιημένης αυτής πολιτικής.»

  Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν στη σειρά υπάρχει αντί 5 ευρώ η  προτεραιότητα επιβίβασης. Αυτό μπορεί να αποκτηθεί κατά τη διάρκεια έκδοσης του εισιτηρίου. Μπορεί κάποιος αντί 6 ευρώ να αποκτήσει το προνόμιο της προτεραιότητας μέχρι και μία ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης.

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Στα μέσα Ιανουαρίου 18 ξεκινάει η νέα πολιτική της Ryanair για τις αποσκευές Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top