• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  10 Οκτ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 10 Οκτ 2017 - 7:12 μ.μ.

  Από 150 εκατομμύρια αράχνες θα κατακλυστούν οικίες στη Βρετανία

  Περίπου 150 εκατομμύρια αράχνες αναμένεται να κατακλύσουν τα σπίτια της Βρετανίας αυτούς τους μήνες καθώς η φθινοπωρινή περίοδος είναι περίοδος αναπαραγωγής των γιγαντιαίων εντόμων που μαστίζει τους ανθρώπους… 
  Η περίοδος αναπαραγωγής του είδους Eratigena atrica έχει αρχίσει, όπως και η σταυροφορία της για κυριαρχία σε κάθε σπιθαμή της αγγλικής γης.
  Και με την περίσσεια της καλοκαιρινής μύγας στο πλευρό της, η μεγάλη αράχνη θα δει κάπου 150 εκατ. απογόνους της να εξαπλώνονται στα μήκη και τα πλάτη της χώρας, όπως είπαν μια σειρά από εντομολόγοι στη «Sun».
  Γιγαντιαία σπιτική αράχνη τη λένε, καθώς φτάνει στα 7,5 εκατοστά και συνηθίζει να ζει στα σπιτικά των ανθρώπων, παρά το γεγονός ότι δεν είναι το φυσικό της habitat.

  Είναι η ανάγκη της να ζευγαρώσει που την κάνει να περνά το ανθρώπινο κατώφλι, κι έτσι αποβιβάζεται στα σπίτια των Άγγλων προκαλώντας αραχνοφοβίες με τη σέσουλα.
  Καθώς, όπως μαθαίνουμε, η Eratigena atrica είναι ιδιαιτέρως ατρόμητη και δεν αποθαρρύνεται από την ιδέα της συνύπαρξης με τους ανθρώπους…

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Από 150 εκατομμύρια αράχνες θα κατακλυστούν οικίες στη Βρετανία Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top