• ΡΟΗ

  8 Ιουλ 2018
  - Istioforos news, 8 Ιουλ 2018 - 3:14 μ.μ.

  Η Γη "παρακολουθείται" από ανώτερους πολιτισμούς; "Ναι" απαντάνε οι επιστήμονες

  Πόσο μεγάλη είναι η πιθανότητα να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

  Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να απαντήσουν ομάδες επιστημόνων από το Queen's University του Μπέλφαστ σε συνεργασία με το  Ινστιτούτο Μελέτης Ηλιακού Συστήματος που εδρεύει στη Γερμανία.
  Πιο συγκεκριμένα, οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το σύμπαν στο οποίο υπάρχουμε είναι πολύ μεγάλο προκειμένου να είμαστε...μόνοι.
  "Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει ζωή εκεί έξω κάπου. Το σύμπαν είναι υπερβολικά μεγάλο για να μην υπάρχει κατά τη γνώμη μου", σημείωσε ο Robert Wells, ένας από τους ιθύνοντες της ερευνητικής ομάδας που ασχολείται με την εξωγήινη ζωή και το διάστημα.
  Οι επιστημονικές ομάδες στηρίζονται στις πρόσφατες διαστημικές αποστολές, που έχουν ανακαλύψει χιλιάδες πλανήτες και πιστεύουν ότι θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι κατοικήσιμοι.
  Μάλιστα οι ίδιοι ορίζοντας την "ζώνη διέλευσης πλανητών", δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο κάποιοι πολιτισμοί να μας...παρακολουθούν από πολύ μακριά. • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Η Γη "παρακολουθείται" από ανώτερους πολιτισμούς; "Ναι" απαντάνε οι επιστήμονες Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews

  Scroll to Top