• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  7 Σεπ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 7 Σεπ 2017 - 9:22 μ.μ.

  Την εμπλοκή της Εθνικής Φρουράς στην υπεράσπιση της ΑΟΖ ανακοίνωσε ο Αναστασιάδης


  Σε επίσημη τελετή. 


  Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης τόνισε ότι η Εθνική Φρουρά έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επιτήρηση της Κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, μέσα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.
  Ο κ. Αναστασιάδης μιλούσε στην τελετή διαβεβαίωσης του υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντρέα Μαρκίδη, ο οποίος έλαβε από το Υπουργικό Συμβούλιο παράταση θητείας για ακόμη έξι μήνες.
  «Η Κύπρος διαδραματίζει νέο ενεργό ρόλο ασφάλειας και διαχείρισης κρίσεων και οι εξελίξεις στον τομέα υδρογονανθράκων δίνουν στη χώρα ρόλο πυλώνα ειρήνης και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή… Η Εθνική Φρουρά καλείται να συνεχίσει την αποτελεσματική επιτήρηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας», είπε ο κ. Αναστασιάδης.
  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε επίσης στην αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας της Εθνικής Φρουράς, με την απόφαση για πρόσληψη επαγγελματιών οπλιτών και την αποτελεσματική ενσωμάτωσή τους στο σώμα.
  el.gr

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Την εμπλοκή της Εθνικής Φρουράς στην υπεράσπιση της ΑΟΖ ανακοίνωσε ο Αναστασιάδης Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top