• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  9 Σεπ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 9 Σεπ 2017 - 1:34 μ.μ.

  «Ενέσεις» αισιοδοξίας από τον Αλ. Τσίπρα: «Αρχίζουμε να οργανώνουμε το μέλλον» - Το μήνυμα για ΟΑΣΘ και Μετρό

  Κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τη Διοίκηση της ΔΕΘ σημείωσε πως ο φετινός τίτλος της ΔΕΘ θα μπορούσε να είναι και «αρχίζουμε να οργανώνουμε το μέλλον».

  Πρόσθεσε ότι βασικός στόχος είναι η 83η ΔΕΘ (του χρόνου) να είναι η πρώτη που θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός έξω από τη σκληρή επιτροπεία και δεσμεύθηκε πως σε αυτό το βασικό στόχο θα δουλέψουμε.

  Στη συνέχεια συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων και ακολούθως επισκεπτόμενος το περίπτερο του ΟΑΣΘ σημείωσε πως το στοίχημα της σημερινής κυβέρνησης δεν είναι απλά η εκκαθάριση του Οργανισμού αλλά η βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών για τον πολίτη, με τον πήχη πολύ ψηλά και όχι σε σχέση με τη προηγούμενη διοίκηση που δεν μπορούσε να είναι χειρότερα.

  Επιπλέον, ερωτηθείς για το Μετρό Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός σημείωσε πως μετά από τόσα χρόνια σταμάτησε να αποτελεί ανέκδοτο.

  Νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo Τάσο Τζήκα και τα μέλη της διοίκησης είχε πει: «Αισθάνομαι στη Θεσσαλονίκη σαν στο δεύτερο σπίτι μου».

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: «Ενέσεις» αισιοδοξίας από τον Αλ. Τσίπρα: «Αρχίζουμε να οργανώνουμε το μέλλον» - Το μήνυμα για ΟΑΣΘ και Μετρό Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top