• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  16 Σεπ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 16 Σεπ 2017 - 9:52 π.μ.

  Παραίτηση Κουρουμπλή: Ποια η αλήθεια, τι πραγματικά του είπε ο Τσίπρας


  Ο Κουρουμπλής έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση του Τσίπρα, κάτι που ούτως ή άλλως ισχύει για όλους τους υπουργούς.

  Ο Αλέξης Τσίπρας συνυπολογίζοντας το κόστος μια πιθανής παραίτησης σε αυτό το κρίσιμο σημείο, και με τις διαδικασίες καθαρισμού της ρύπανσης σε εξέλιξη, ουσιαστικά έθεσε τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή υπό… επιτήρηση για την οικολογική καταστροφή του Σαρωνικού.

  «Τώρα είναι η ώρα να καθαρίσεις τη σαπίλα που τριάντα χρόνια υπάρχει στο χώρο αυτό. Διαφορετικά θα τη χρεωθείς εσύ», είπε σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του real.gr ο πρωθυπουργός στον υπουργό Ναυτιλίας και ζήτησε σκληρά μέτρα για τους υπευθύνους της καταστροφής, μερικά εκ των οποίων δημοσιοποιήθηκαν με την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου και άρχισαν να υλοποιούνται από χθες.

  Ταυτόχρονα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «επικοινωνιακές αρρυθμίες» της κυβέρνησης στην υπόθεση της οικολογικής καταστροφής.

  Προφανώς δεν θέλησε να επικεντρώσει στα λάθη και παραλείψεις που υπήρξαν, προκειμένου να μην προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του αρμόδιου υπουργού ο οποίος όμως καθίσταται πλέον καθημερινά κρινόμενος, χωρίς ουσιαστικά να έχει την… πολυτέλεια οποιουδήποτε νέου λάθους, αμέλειας ή καθυστέρησης.

  Κατ’ άλλους όμως ο κ. Κουρουμπλής θα είναι ένα συνεχές πρόβλημα για τον Αλέξη Τσίπρα ανάλογο – και τηρουμένων των αναλογιών – του προβλήματος που ήταν ο Γιώργος Βουλγαράκης όταν ο Κώστας Καραμανλής τον είχε κρατήσει στην κυβέρνηση.

  Η υπόθεση της οικολογικής καταστροφής του Σαρωνικού, πάντως, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην κυβέρνηση, ενώ πολλά για το μέλλον θα κριθούν από την ικανότητα που θα επιδείξει για τον περιορισμό των επιπτώσεων…

  Ακόμα κι αν ο κ. Κουρουμπλής τη γλίτωσε προς το παρόν, ο χρόνος του στην κυβέρνηση δεν φαίνεται να είναι πολύς ακόμα.

  Πηγή

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Παραίτηση Κουρουμπλή: Ποια η αλήθεια, τι πραγματικά του είπε ο Τσίπρας Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top