• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  2 Αυγ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 2 Αυγ 2017 - 9:43 μ.μ.

  Νέο «ΟΧΙ» από Καμμένο στην κλήρωση για τους σημαιοφόρους

  Μετά την καταψήφιση του άρθρου για το άσυλο στο νομοσχέδιο για την παιδεία ο Δημήτρης Καμμένος απορρίπτει μέσω της προσωπική του σελίδας στο Facebook και τη ρύθμιση που προβλέπει κλήρωση για τους σημαιοφόρους στις παρελάσεις.

  Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ με στην πρώτη του ανάρτηση σχολίασε με καυστικό τρόπο: «Σημαιοφόροι με κλήρωση = Aφανισμός των Aρίστων!».

  Ακολούθησε νέο κείμενο που αναφέρει: «Τι συμβολίζει η Σημαία μας; Η σημαία μας, το ιερότερο σύμβολο του Έθνους, περικλείει στις πτυχές της τους αγώνες, τις θυσίες και τις μαρτυρίες της ελληνικής ψυχής, εκφράζει την εθνική μας ενότητα, τη θρησκευτική μας πίστη, ενσαρκώνει τα οράματα του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία, εμπνέει και μεταμορφώνει τους πολεμιστές σε ήρωες και μας ωθεί μπροστά, μόνο σε νικηφόρες μάχες.

  Η σημαία δίνει υλική υπόσταση στην έννοια του Έθνους και σε αυτή οι στρατευμένοι ορκίζονται πίστη και αφοσίωση στην πατρίδα. Είναι προφανώς το σύμβολο της Αριστείας. Ποιός θα πρέπει να φέρει την Σημαία; O Άριστος ή ο κληρωτός;»

  Τέλος, ακολούθησε νέα ανάρτηση με φωτογραφίες ελλήνων Ολυμπιονικών, τυλιγμένοι με την ελληνική σημαία και το εξής σχόλιο «Εδώ ορισμένοι Έλληνες τους οποίους ευνόησε η τυχη στην κλήρωση, και σήκωσαν την Ελληνική Σημαία».

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Νέο «ΟΧΙ» από Καμμένο στην κλήρωση για τους σημαιοφόρους Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews

  Scroll to Top