• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  25 Αυγ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 25 Αυγ 2017 - 6:02 μ.μ.

  Αυτή η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι υπέροχη και καλύπτει και τα πρησμένα μάτια!

  Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει πιο πολυσυζητημένο (και πολυφορεμένο) προϊόν μακιγιάζ από το highlighter.
  Μπορεί έχει εδραιώσει για τα καλά τη θέση του στα γυναικεία περιοδικά και τους αγαπημένους μας beauty λογαριασμούς στο Instagram, ωστόσο έχουμε αρχίσει να παρατηρούμε μία σημαντική αλλαγή στη συγκεκριμένη τάση.
  Πλέον δεν το απλώνουμε μόνο πάνω από τα ζυγωματικά, στο κόκαλο της μύτης, πάνω από το πάνω χείλος και κάτω από τα φρύδια, αλλά και στην εσωτερική γωνία του ματιού.
  Μπορεί το εν λόγω τρικ για λαμπερά και φωτεινά μάτια να μην είναι καινούριο, ωστόσο η διαφορά είναι ότι τώρα οι beauty gurus του Instagram δεν περιορίζονται μόνο στις κλασικές χρυσές ιριδίζουσες σκιές και αρχίζουν να πειραματίζονται με παστέλ αλλά και πιο έντονα χρώματα, δημιουργώντας τα πιο εντυπωσιακά eye looks.
  Αυτή η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι υπέροχη και καλύπτει και τα πρησμένα μάτια!

  Αυτή η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι υπέροχη και καλύπτει και τα πρησμένα μάτια! Αυτή η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι υπέροχη και καλύπτει και τα πρησμένα μάτια! Αυτή η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι υπέροχη και καλύπτει και τα πρησμένα μάτια! Αυτή η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι υπέροχη και καλύπτει και τα πρησμένα μάτια! Πηγή

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Αυτή η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι υπέροχη και καλύπτει και τα πρησμένα μάτια! Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top