• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  18 Ιουλ 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 18 Ιουλ 2017 - 10:00 π.μ.

  7 tips για να κατακτήσεις το αγόρι που σου αρέσει

  Σου αρέσει ένα αγόρι και δεν ξέρεις πώς να τον προσεγγίσεις; Περνάει από δίπλα σου και παθαίνεις... εγκεφαλικά; Σου δένεται η γλώσσα και τρέμουν τα πόδια σου από το άγχος; Αναρωτιέσαι: "Είμαι αρκετά όμορφης;", "Θα του αρέσω;", "Μήπως έχει άλλη;"; Χιλιάδες σκέψεις περιπλέκονται στο μυαλό σου και δε σε αφήνουν να κάνεις το προφανές: να είσαι φυσική, ο εαυτός σου και να... δράσεις!
  1. Μη φέρεσαι διαφορετικά
  Το ότι είσαι κοντά σε ένα αγόρι που σου αρέσει δε σημαίνει ότι πρέπει να φέρεσαι διαφορετικά για να είσαι αρεστή. Να είσαι ο εαυτός σου! Άλλωστε πρέπεθι να του αρέσεις γι' αυτό που είσαι. Αν συμπεριφέρεσαι ως άλλη, τότε θα σου είναι δύσκολο στη συνέχεια να είσαι ο εαυτός σου και θα του δώσεις και λάθος μηνύματα! Σ' όποιον αρέσουμε! Για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!
  2. Μίλα του για τα κοινά σας ενδιαφέροντα
  Μην προσπαθείς να κάνεις ανάλυση για το αγαπημένο του video-game για το οποίο δεν έχεις ιδέα! Θα το καταλάβει και δε λέει... Μίλα του για κάτι που αρέσει και σε σένα και σ'εκείνον. Θα έχεις μάθει κάποια από τα ενδιαφέροντά του. Κάτι κοινό θα βρεις! Αν δε βρεις άλλωστε κάτι κοινό, πώς να σου αρέσει; Επειδή είναι ωραίος;
  3. Πλησίασέ τον μαζί με τις φίλες σου!
  Είναι διαφορετικό να τον πλησιάσεις όταν είσαι με παρέα ή όταν εκείνος είναι με παρέα. Πάρε τις φίλες σου και πηγαίντε να πιάσετε κουβέντα στην παρέα του. "Βγαίνει" πιο εύκολα η συζήτηση έτσι...
  4. Μην του δείξεις από την αρχή ότι σου αρέσει
  Πλησίασέ τον αρχικά φιλικά για να καταλάβεις τις προθέσεις του. Μην του την "πέσεις" στα ίσα. Ή μην του δείξεις πόσο λιώνεις γι' αυτόν. Κάντο σιγά σιγά γιατί παίζει να τον τρομάξεις.
  5. Βρες έναν "έξυπνο" τρόπο να ανταλλάξετε Facebook και τηλέφωνα
  Μην του ζητήσεις ευθέως το τηλέφωνό του γιατί θα "καρφωθείς". Και μπορεί και να τον τρομάξεις. Θα ήταν ιδανικό να σου το ζητήσει εκείνος πρώτος βέβαια. Μπορείς να του "πετάξεις" το μπαλάκι και να δεις αν θα ανταποκριθεί... Αν σου ζητήσει εκείνος το τηλέφωνό σου, είναι πολύ πιθανό ότι ενδιαφέρεται πάντως. Αν δε στο ζητήσει ωστόσο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ενδιαφέρεται. Από τη στιγμή βέβαια που θα ανταλλάξετε τηλέφωνα, περίμενε να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση...
  6. Μην ξεχνάς ότι είναι απλώς ένα αγόρι


  Κι αν δε σου δίνει σημασία, δε θα τα βάψεις και μαύρα! Είναι ένα απλό αγόρι! Κι εσύ αξίζεις πολλά περισσότερα και πρέπει να το ξέρεις αυτό! Μην τον αφήσεις να σου τσαλακώσει την αυτοπεποίθηση και να σε κάνει να αισθανθείς "looser".
  7. Να έχεις πάντα στο νου σου ότι μπορεί να σε βλέπει φιλικά
  Δε σημαίνει ότι επειδή εσένα σου αρέσει, θα τον κατακτήσεις. Μπορεί να μην τα καταφέρεις. Στη ζωή δεν κερδίζουμε πάντα αυτό που θέλουμε. Εκεί έξω μπορεί να υπάρχει κάποιος που "λιώνει" για σένα! Υπομονή, επιμονή και όλα θα γίνουν!
  Νίκη Κοσκινά

  Πηγή φωτογραφίας: hollywoodreporter.com


 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: 7 tips για να κατακτήσεις το αγόρι που σου αρέσει Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews


  Scroll to Top