• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  20 Ιουν 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 20 Ιουν 2017 - 2:37 μ.μ.

  Καινούργιο παγκόσμιο ρεκόρ για την Toyota GT86 στο drift

  Κατέρριψε ακόμα και το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε και πάλι το Toyota GT86 εδώ και 3 χρόνια στην συνεχή πλαγιόλισθηση.
  Πίσω από τιμόνι του GT 86 βρισκόταν ο Νοτιοαφρικανός δημοσιογράφος Jesse Adams, ο οποίος κατάφερε να διανύσει ντριφτάροντας το GT 86 165,04 χιλιόμετρα, 24,376 χιλιόμετρα περισσότερα από το προηγούμενο ρεκόρ του Γερμανού Harald Müller. Για να επιτύχει το ρεκόρ, ο Adams απαίτησε 5 ώρες και 46 λεπτά, γυρνώντας γύρω-γύρω από έναν βρεγμένο χώρο 1.000 φορές. Για να μετρήσουν τους γύρους και την απόσταση χρησιμοποιήθηκαν δύο VBOX, με την ταχύτητα που καταγράφηκε σε κάθε γύρο να είναι μόνο 29 km/h. 48 από τους γύρους που διανύθηκαν αποκλείστηκαν για διάφορους λόγους από το ρεκόρ, με αποτέλεσμα τελικά να μετρήσουν οι 952 γύροι. Ήδη από τον 800ό γύρο ο Adams είχε επιτύχει το ρεκόρ όμως συνέχισε μέχρι τελικής πτώσης! Πλέον, όλα τα στοιχεία έχουν σταλεί στην επίσημη επιτροπή των Ρεκόρ Γκίνες, για να δοθεί και η επίσημη επιβεβαίωση. Να σημειώσουμε ότι το Toyota GT 86 του ρεκόρ δεν διέφερε από το αυτοκίνητο που πωλείται, εκτός από την προσθήκη επιπλέον ρεζερβουάρ καυσίμου στο χώρο της ρεζέρβας.
 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Καινούργιο παγκόσμιο ρεκόρ για την Toyota GT86 στο drift Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews  Scroll to Top