• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  1 Ιανουαρίου 2018
  - Δημοσιεύτηκε, 1 Ιανουαρίου 2018 - 12:45 μ.μ.

  Μόνο ηλεκτρονικό εισιτήριο και στο μετρό της Μαδρίτης από σήμερα

  Μετά έναν αιώνα ζωής, τα χάρτινα εισιτήρια στο μετρό της Μαδρίτης από σήμερα, πρώτη μέρα της νέας χρονιάς, λένε αντίο στο επιβατικό κοινό, που θα κυκλοφορεί πλέον μόνον κάρτες διαδρομών που θα αναγνωρίζονται ανέπαφα.
  Μολονότι τα κλασσικά χάρτινα, μαγνητικά, εισιτήρια είχαν σταματήσει να διατίθενται από τις 31 Οκτωβρίου, το κοινό μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα αποθέματά του, αλλά από σήμερα δεν θα μπορούν να τα ανταλλάξουν, ή να λάβουν το αντίτιμο της αξίας τους, εάν τους έχουν παραμείνει αχρησιμοποίητες διαδρομές, ενημερώνει σχετικά ο Δήμος της Μαδρίτης.

  Από σήμερα οι ηλεκτρονικές κάρτες ανέπαφης αναγνώρισης θα είναι το μόνο έγκυρο μέσο: είτε αυτές είναι προσωπικές (με τα στοιχεία και τη φωτογραφία του κατόχου) οι οποίες θα φορτίζονται για 30 ημέρες, ή έναν χρόνο, ή μη προσωπικές (που θα μπορούν να φορτίζονται με έως και τρία εισιτήρια για διαφορετικά μέσα μεταφοράς—απλό εισιτήριο του Μετρό, Μετρό-λεωφορείου, ή πολλαπλών διαδρομών—και θα μπορούν να χρησιμοποιούνται από διαφορετικά πρόσωπα).
  Το απλό εισιτήριο θα αντικατασταθεί από την κάρτα Multi, η οποία άρχισε να εκδίδεται από τις 7 Ιουλίου και διατίθεται από τα εκδοτήρια μηχανήματα του Μετρό, ή στα συνήθη σημεία πώλησης, όπως περίπτερα και καταστήματα ψιλικών, έναντι 2,50 ευρώ. Η κάρτα θα έχει δεκαετή διάρκεια, και στο διάστημα αυτό κάποιος θα μπορεί να τη φορτίζει με όσες διαδρομές και για όσο επιθυμεί.
  Πηγή: EFE, El Publico, El Pais
  loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Μόνο ηλεκτρονικό εισιτήριο και στο μετρό της Μαδρίτης από σήμερα Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top