• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  06 Δεκεμβρίου, 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 06 Δεκεμβρίου, 2017 - 9:54 μ.μ.

  Εγκατέλειψαν νεογέννητο στην πόρτα σχολείου στα βόρεια προάστια

  'Ενα μωράκι λίγων μόλις ημερών, αντίκρυσε στο πάτωμα μπροστά στην είσοδο του σχολείου η δασκάλα την ώρα που πήγε να ανοίξει το κτίριο.  
  Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε εκπομπή της ΕΡΤ, η πρόεδρος του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Σοφία Κωνσταντέλια. «Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το πρωί που πήγε η δασκάλα να ανοίξει το σχολείο, βρήκε στην είσοδο το μωρό".
  "Δεν ξέρουμε αν υπήρχε άλλη σύνδεση, δηλαδή αν η μητέρα γνώριζε το σχολείο και ήξερε πως το παιδί θα έβρισκε καλή φροντίδα, αλλά πράγματι βρήκε πολύ καλή φροντίδα", πρόσθεσε η ίδια.

  Άμεσα το σχολείο φρόντισε το βρέφος και ειδοποίησε τις Αρχές, ενώ το μωρό έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου και ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία.
  Η πρόεδρος του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, ανέφερε ακόμη πως αν και δεν έχει μειωθεί δυστυχώς ο ρυθμός που εγκαταλείπονται βρέφη από τους γονείς τους τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον έχει ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος που αυτά παραμένουν σε νοσοκομεία ή μαιευτήρια και πηγαίνουν σε πιστοποιημένη ειδοποιημένη οικογένεια.

  Πηγή

  loading...
 • Κάντε like στον istioforo news


 • Scroll to Top