• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  14 Νοεμβρίου 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 14 Νοεμβρίου 2017 - 5:45 μ.μ.

  Σπαρακτικό! Αγελάδα κυνηγά φορτηγάκι που μεταφέρει σε κλουβί τα μοσχαράκια της [vid]

  Συγκλονίζουν οι εικόνες αγελάδας να κυνηγά τα μικρά τους που μεταφέρονται σε κλουβί με φορτηγό.

  Η αγελάδα φαίνεται να κυνηγά τα μοσχαράκια της ενώ της τα παίρνουν μακριά. Κινείται όσο πιο γρήγορα μπορεί για να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της. Σύμφωνα με το Save Animals From Exploitation, οι αγελάδες υποφέρουν όταν χωρίζονται από τα μοσχαράκια τους.
  Υποστηρίζουν μάλιστα ότι δεν διαφέρει από το να πάρεις τα παιδιά από τη μητέρα τους. Οι αγελάδες, όπως αναφέρει το RSPCA, συχνά χωρίζονται από τα παιδιά τους για να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών και να ρυθμίσουν την πρόσληψη τροφής.

  Πότε χωρίζουν τα μοσχαράκια από την αγελάδα


  Η διαδικασία χωρισμού είναι τόσο επώδυνη για τις αγελάδες όσο και για μια γυναίκα και έτσι πρέπει να γίνεται μέσα σε ένα κατάλληλο χρονικό πλαίσιο ώστε να ελαχιστοποιηθεί η δυστυχία τους.
  Η σύνηθης πρακτική στις γαλακτοβιομηχανίες είναι να χωρίζονται μέσα στις πρώτες 12 ώρες από τη γέννησή τους. «Ο διαχωρισμός εντός 24 ωρών παρεμποδίζει την ανάπτυξη δεσμού και μειώνει τη δυσκολία του αποχωρισμού», τονίζεται στο site του οργανισμού.


  Πηγή: Dailymail
  loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Σπαρακτικό! Αγελάδα κυνηγά φορτηγάκι που μεταφέρει σε κλουβί τα μοσχαράκια της [vid] Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top